Flyttstadning-Alla hjartansdag-Presentkort

Alla hjärtans dag – Ge bort en flyttstädning

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag så har vi nog känt någon gång  att vi skulle få slippa alla måsten och få mer tid över för våra nära och kära.

När du någon som du vill uppmärksamma på alla hjärtans dag med en speciell gåva. Därför kan du kontakta oss ,och köpa en flyttstädning till någon som du vill umgås med istället. Att tillbringa tiden med annat än att städa efter sin flytt.

Eftersom vi levererar alla våra kunder en prisvärd flyttstädning med 7 dagars städgaranti och du kan få en snabboffert alla dagar i veckan året om.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att göra det där lilla extra för att det ska bli en speciell gåva till de du älskar .

Anettes Flyttstädning Sverige är:

  • Prisvärd
  • Lyhörd
  • Noggrann

Flyttstädning som present på Alla hjärtans dag

Visst kan det överrasska många, men vi tror ingen blir besviken att få avlastning av denna tunga börda. Det är skönt att flytta in i ny bostad, och veta att den som tar över din bostad. Du kan i lugn, och ro flytta in i ett välstädat hem.

Städfirma i hela Sverige

Vi levererar våra prisvärda tjänster efter era behov. Du får alltid en snabb och kostnadsfri offert alla dagar i veckan. Vi skräddarsyr våra tjänster så de passar alla. När du kanske vill kombinera en flyttstädning med flytthjälp?

 

Hjärtligt välkommen!

072-232 44 01
info@anettesallservice.se