Flyttstädning Boden

Nu kan du boka flyttstädning till rätt pris i Boden. Vi hjälper dig med din flyttstäd och vi har attraktiva & bra priser på vår flyttstädning. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda er förstaklassiga flyttstädningar där du får hjälp dygnet runt.

Flyttstäd om ni är på väg mot nya mål? En komplett flyttstädning med bra pris kan du anlita oss för.

Beställ en billig flyttstädning med kvalitetsgaranti och du kan inrikta dig på att flytta in i din nya bostad så sköter vi flyttstädningen åt dig.

Vi vill ge dig det bästa och utför flyttstädningen med miljövänliga medel och generösa garantier.

Flyttstädning Boden Bra Pris Flyttstäd

Flyttstäd av Anettes Allservice i Boden

Din flyttstädning utförs smidigt om du vänder dig till oss. Vi är noggranna och lämnar inget åt slumpen. Alla ytor rengörs grundligt och vi tar oss an allt du bokat och vi kan erbjuda dig det du önskar.

Vi gör allt skinande rent i våra flyttstädningar. Inget lämnas som inte går att göra rent. Flyttstädningar är omfattande och där måste största möjliga fokus läggas på att inget missas.

Garanti och offert

Vi har hela 7 dagars generös garanti och erbjuder alla gratis offerter på dygnets alla timmar. Välkommen att kontakta oss på Anettes Allservice i Boden. Vi har öppet dygnet runt för er skull.

Välkomna att skicka in en gratis offert via vårt smidiga formulär.

SNABBOFFERT

Vad ingår då i vår tjänst flyttstädning Boden?

Självklart så ingår allt som krävs för att uppfylla dagens höga krav på flyttstädning. En viktig del är att vi följer alla riktlinjer i flyttstäd som finns. Mäklarsamfundet har bra riktlinjer. Vad som är viktigt innan vi på Anettes Allservice kommer och flyttstädar är att du som beställare verkligen ser till att du slagit av kyl och frys och tagit med dig allt. Vi avkalkar dusch och allt porslin i VC och duschutrymmen. Torkar alla målade ytor och vi har speciella städlistor vi utgår ifrån.

Vi nås dygnet runt och kan kontaktas både via E-post, Mobil eller via vårt smidiga formulär.

Vi på Anettes Allservice vill finnas för dig i Boden med generösa öppettider som passar dig som kund. Så vi har valt att ha öppet för att alla flyttstädningar skall kunna bokas direkt med oss utan speciella kontorstider. Då får ni en smidig flyttstädning som ni kan planera in på tider som passar er.