Flyttstädning Borlänge

Vi erbjuder dig billig flyttstädning i Borlänge med omnejd. Vi har lång erfarenhet av att flyttstäda och vi erbjuder generösa garantier och följer självklart mäklarsamfundets riktlinjer på vad en flyttstäd skall innehålla. Det enda du behöver tänka på är att boka in dig och se till att det är förberett för vår ankomst. Glöm ej att stänga kyl & frys så vi kan torka ur dessa noggrant och titta några extra gånger så att du inte glömt något ovanpå garderober eller andra ställen. Självklart ingår fönsterputsningen i våra flyttstädningar & vi städar överallt där det skall städas och detta för att säkerställa hög kvalitet på våra städtjänster.

Flyttstädning Flyttstäd Borlänge Anettesallservice

Prisvänlig städfirma

Vi kan erbjuda dig prisvänliga tjänster och du kan tryggt anlita oss för din flyttstädning. Beställer du din flyttstädning med oss så får du kvalitet till bästa tänkbara pris.

Välkomna att kontakta oss på Anettes Allservice.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

SNABBOFFERT

Bra flyttstädning i Borlänge

Vi kan erbjuda dig en flyttstädning där du kan fokusera på ditt nya boende. En flytt kan både vara energi och tidsmässigt krävande och då kan det vara skönt att bara få flytta in i sin nya bostad och få hjälp av kunnig personal som lämnar ditt gamla hus i skinande skick till nästa boende.

Vi erbjuder dig en prisvärd flyttstädningar med garanti i Borlänge

Anettes Allservice har nu etablerat sig i Borlänge och erbjuder dig nu våra tjänster till väldigt marknadsmässigt låga priser men till toppkvalitet. Vi har även städgaranti i 7 dagar efter utförd städning.

Tveka inte att anlita oss då vårt motto är att leverera kvalitativ flyttstädning till nöjda kunder.