Flyttstädning Falun

Flyttstädning Falun

Vi på Anettes Allservice erbjuder de flesta städtjänster du kan tänka dig, varav en av de mest populära tjänsterna är just flyttstädning. Vi erbjuder flyttstädning i Falun, men våra tjänster gäller även i övriga Sverige. Vi hjälper både er som företag och er som privatpersoner med all typ av städ; från flyttstädningar till byggstädningar. Vi finns dessutom tillgängliga dygnet runt i stora delar av landet.

Alla våra tjänster

Vi erbjuder mer än enbart flyttstädning i Falun, då vi förstår att det är skönt att kunna förlita sig på ett företag som kan stå till tjänst inom allt vad som gäller städ. Därför erbjuder vi i princip allt inom städning och kan dessutom hjälpa till med saneringar vid behov. Vi erbjuder allt från klassisk hemstädning till mer specifika städmoment såsom trappstädning eller fönsterputs.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Falun?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Allservice AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Prisvärd flyttstädning med oss

I våra flyttstädningar ingår allt som krävs och vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer om vad som ska ingå i en flyttstädning. Om du bokar både flytthjälp och flyttstäd hos oss, så får du dessutom din flyttstädning till ett ännu bättre pris.

När du ska flytta från en bostad till en annan i Falun kan vi erbjuda dig en trygg och säker tjänst till ett fast pris och vi erbjuder alltid en nöjd kundgaranti till alla som använder våra tjänster.

Att slippa utföra din flyttstäd själv ger dig så mycket mer tid till annat, men det finns några punkter att tänka på innan vi kommer och utför städningen åt dig:

  • Stäng kyl och frys och lämna dessa med öppna dörrar
  • Se till att det är tömt överallt
  • Kolla en extra gång innan vi kommer för att flyttstäda

Allt som allt så försöker vi i vår flyttstädning att alltid täcka upp för så många moment som möjligt för att på så vis kunna försäkra oss själva och dig som kund om allt som behövs göras blir utfört.

Varför välja oss?

Vi är ett brett företag med ett stort antal underentreprenörer som gör att företaget har möjlighet att ta uppdrag i hela Sverige. Med ett bra pris, auktoriserat företag och miljömässigt arbete kan du lita på oss. Vi lämnar dessutom alltid garanti på flyttstädningen i sju dagar.

Hör av er för flyttstädning i Falun

Hör av er till oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller via e-mail eller telefon, så hjälper vi er med er flyttstädning. Vi återkopplar så snart vi kan!