Flytthjälp

Bohagsflytt

Vi erbjuder flytt och bohagsflytt inom Västerbotten, Västernorrland samt Norrbotten. En flytt innebär mycket och tungt arbete och kräver oftast specialfordon som kan flytta dina saker utan att skada dessa inventarier. Flyttfirma för flyttar över Norr & Västerbotten samt Västernorrland! Vi utför även bohagsflytt med hjälp av duktiga medarbetare. Vår ambition är att erbjuda våra flytt och städtjänster som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål. Vi hjälper er med hela bohag samt mindre möblemang och flyttstädning. Detta innebär att vi därigenom kan erbjuda bästa priser. Vår målsättning är att alltid använda kompetent personal för att säkerställa att varje flyttuppdrag utförs med den kvalité för att du som kund skall känna dig trygg. I samband med flyttningar kan vi även erbjuda flyttstädning av den lämnade bostaden eller lokalen. För er trygghet så är vi givetvis försäkrade med en småföretagarförsäkring på 10 000 000 kr om olyckan skulle vara framme och ger kunden trygghet. Detta innebär att vi följer de lagar och bestämmelser som gäller för flyttföretag. Tömning av dödsbon och städning efter dödsfall erbjuder vi oss att ta hand om. Långvarig vana av detta gör att ni kan överlämna detta till oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi alla erforderliga tillstånd.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Dödsbotömning

Vår flytthjälp erbjuder helhetslösningar. När du anlitar oss till flytthjälp erbjuder vi annat än att bara packa och bära era saker. Vi säljer hela koncept inom flytthjälp och bohagsflytt. Dödsbotömningar och dödsbostädningar till attraktiva priser erbjuder Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi erbjuder därmed ett helhetstänk som innebär att vi går att boka för alla dina önskemål. Prisvärd flytt bokas genom oss. Önskas fastpris kontakta oss för mer information.När ni flyttar innebär det mycket energi och då kan ni lämna över mycket av detta genom att kontakta oss vi underlättar er flytt så ni kan fokusera på att komma in i er nya bostad. Så tveka inte ta kontakt med oss och boka idag, vi tänker på er.

Flytthjalp-Bohagsflytt-Dodsbotomning

Flytthjälp

Så här går det till vid bohagsflytt. Skatteverket betalar 50% av arbetskostnaden och avser packning, flytten, flyttstädning  samt transporten till ny bostad. Om du har du rätt till Rut och Rotavdrag kan du få veta via Skatteverket. Vi hjälper dig med flytten och transporten av dina saker från ett ställe till ett annat. Vi arbetar på ett tryggt och säkert sätt . Vårt motto är nöjda kunder varje gång. Vi  erbjuder professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt och transporter. Arbetet utförs efter kundens önskemål. Vi erbjuder fast pris för önskad tjänst. Självklart erbjuder vi vi dig rutavdrag på all städ vi utför. Välkommen in med din offertförfrågan.

SNABBOFFERT