Flytthjälp

Flytthjälp till bra pris över hela landet

Vi är den kompletta städfirman som hjälper till med allt inom städ i hela landet – detta gäller både privatpersoner och företag. Med vår kompetenta och erfarna personal levererar vi utomordentligt bra service och kvalitet genom vårt breda utbud. En av våra huvudtjänster är flyttstädning och i och med denna tjänst erbjuder vi dessutom flytthjälp – självklart till bra priser samt en garanti på hela sju dagar.

Vi hjälper till med allt från fönsterputsning till större saneringar. Men bokar du oss för flytthjälp så får du ett ännu bättre pris om du dessutom bokar oss för din flyttstädning. Att få flyttstäd i samband med flytthjälp underlättar något enormt för er – inte minst om ni enbart använder er av en och samma firma.

Hur ser vår flytthjälp ut?

Vår flyttfirma hjälper alla som behöver flytta i hela landet och vi erhåller alla erforderliga tillstånd och försäkringar som krävs för att kunna göra så på ett juste sätt. Vi lämnar dessutom både fasta priser per kubik och avstånd på transporten.

När det kommer till flytthjälp finns det många olika kategorier vi hjälper till inom; bohagsflytt, dödsbotömning och hederlig flytthjälp. Vi erbjuder helhetslösningar och packar således inte enbart era saker, utan säljer hela koncept inom flytthjälp och bohagsflytt.

Bokar du oss för en bohagsflytt betalar skatteverket 50% av arbetskostnaden som avser packning, flytten, flyttstädning samt transporten till ny bostad. Om du har rätt till RUT- och ROT-avdrag kan du få veta via Skatteverket. Vi hjälper dig sedan med flytten och transporten av dina saker från ett ställe till ett annat.

Eftersom en flytt innebär mycket tungt arbete och kräver specialfordon som kan flytta dina saker utan att skadas krävs det professionell hjälp och utrustning, vilket vi kan erbjuda hos oss. Vi är också försäkrade med en småföretagsförsäkring på 10 000 kr om olyckan skulle vara framme.

KONTAKTFORMULÄR

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Allservice AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Alla våra tjänster

Vi är en komplett städfirma som erbjuder de flesta tjänster inom städ – och självklart flytthjälp. Vi har dessutom tjänster som kan hjälpa er mer på plats, såsom hantverkartjänster. Hos oss kan ni få tag på allt från snickare och målare till elektriker och golvläggare. Vill ni ha en ny altan eller byta en dörr finns vi tillgängliga med våra experter inom respektive område. Men glöm inte att vi även är er helhetslösning som sedan kan hjälpa er med byggstädet eller flyttstädet om så önskas. Och flytthjälp, när det är dags vill säga. Självklart erbjuder vi flera städtjänster och nedan listas vår kompletta lista av tjänster. Se efter vad du kan tänkas behöva både i dagsläget och senare:

 • Byggstädning – Vår främsta uppgift är att avlägsna allt byggdamm.
 • Dödsbostädning – Vid en dödsbostädning eller äldreflytt lyssnar vi till era önskemål.
 • Flyttstädning – Vi erbjuder dig en nöjd kund-garanti.
 • Flytthjälp – Vi hjälper dig med flytten och transporten av dina saker från ett ställe till ett annat.
 • Fönsterputsning – Vi använder oss av rätt teknik och miljövänliga medel.
 • Hantverkare – Vi hjälper till med allt från köksrenovering och fönsterbyten till tilläggsisolering.
 • Kontorsstädning – Vi städar ert kontor på tider som passar er.
 • Murare – Vi erbjuder mur- och kakelarbeten, kakelsättning och plattsättning samt dränering och grundsättning.
 • Målare – Vi erbjuder målning och tapetsering samt fasadmålning.
 • Sanering – Vi hjälper till vid både enklare och tyngre saneringar.
 • Snickare – Vi utför allt inom byggnadsarbete och bygger efter era behov.
 • Studentstädning – Hos oss har studenter med låg inkomst möjlighet att boka kvalitet till rätt pris, samtidigt som de har tid att fokusera på studierna.
 • Städning – Vi erbjuder alla typer av städ – stora som små.
 • Trappstädning – Vi erbjuder trappstädningar till bra priser där alla moment ingår.

Varför välja oss?

Anlita oss och få betydligt mycket mer tid över till annat genom avlastning. Vi tar helt enkelt hand om din städning eller din flytt– vi är din helhetslösning. Vi är proffs på det vi gör och lämnar efter ett önskat resultat – som både är bra för dig som kund och miljön. Vår affärsidé är att leverera kvalitetstjänster till alla som behöver dem. Vi finns därför tillgängliga dygnet runt och erbjuder gratis offerter. För att hålla låga priser beställer vi in stora mängder material som vi vet att vi kan använda till fler kunder.

Boka flytthjälp

Boka en gratis offert här på hemsidan genom att fylla i formuläret. Fyll i dina uppgifter om kvadratmeter och eventuella biytor så återkommer vi så snart vi kan med prisförslag och bokar därefter den service du behöver om allt känns bra. Självklart erhåller vi F-skatt för både er och vår skull samt försäkringar.

Hör av er för mer information – vi avlastar er både med vår flytthjälp och vårt flyttstäd.