Flyttstadning Stadfirma Goteborg Bra pris Stadgaranti

Flyttstädning erbjuds nu alla goa Göteborgare

Flyttstädning erbjuds nu alla goa Göteborgare

Flyttstädning erbjuds nu alla goa Göteborgare. Därför levererar dig som bor i Göteborg med omnejd en prisvärd flyttstädning och med städgaranti så att du i lugn, och ro kan få koncentrera dig på att få komma in i ditt nya boende i lugn och ro.

Städfirma Göteborg

Eftersom vår städfirma ger dig en snabb offert till marknadsmässigt låga priser. Vi är lyhörda för dina behov och hjälper dig mer än gärna så att du kan vara trygg i våra händer.

Dessutom har vår personal har mångårig erfarenhet av flyttstädning och vi har endast miljömässigt godkända rengöringsmedel.

Vi är en städfirma där våra medarbetare har lång branschvana och vill leverera våra kunder en utomordentligt bra flyttstädning. Vi har även andra tjänster som går att kombinera såsom både hjälp med ditt bohag till ditt nya boende samt flyttstädning av din gamla bostad så att nästa som ska in i din gamla bostad kan sjunka ned i soffan och njuta av att få komma in till ett väldoftande hem.

Rutavdrag ger dig en rabatt på 50% och det är väldigt förmånlig rabatt som ger dig energi till att göra annat roligt av din fritid då du flyttat.

Vill du veta vilka tjänster som vi kan erbjuda så kan du läsa om dem här. Annars är du varmt välkommen att kontakta oss för att få svar på dina frågor.

 

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom några minuter!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se