Fönsterputs ingår i vår flyttstädning

Fönsterputsning ingår i vår flyttstädning

Fönsterputsning ingår i vår flyttstädning

Fönsterputsning ingår i vår  flyttstädning. Du får en komplett flyttstädning med oss utförda av kompetenta personal som vill ha våra kunder i fokus. Renlighet i alla dess former är något som du måste ägna timmar av din dyrbara fritid åt och det kan vara svårt att lägga pusslet i ditt liv. Det är därför du måste kontakta oss. Om du till exempel behöver hjälp med att flytta för att städa ditt hem kan vi skräddarsy våra tjänster efter dina behov.

Fönsterputs i din flyttstädning

Skinande fönster får du med på köpet av flyttstädning hos oss genom att anlita oss så kan du fokusera på att få komma in i ditt nya hem. Vi erbjuder dig som kund ett helhetskoncept som inkluderar allt från fönsterputsning till städning av sovrum, vardagsrum, toalett och kök. Har du balkong , förråd, klädkammare, garage och liknande som du önskar att vi ska städa så har vi tilläggspriser på detta, så då kontaktar du oss och meddelar att du önskar även dessa ytor rengjorda.

Flyttstädningar är rutberättigade och som kund om du fyllt 18 år och har rätt till Rutavdrag så betalar du som kund endast 50% av beloppet.

Städfirma som levererar flyttstädningar över hela Sverige

Att flytta innebär en enorm stress och energi. När man inget hellre vill än att få flytta in i sin nya bostad, så kan flyttstädning kännas övermäktigt. Därför ska du inte tveka att anlita vår städfirma att utföra den. Eftersom vi har flyttstädningar i hela Sverige, och vår städfirma har många duktiga medarbetare. Som levererar städning till både företag, och privatpersoner. Därför försöker vi att alltid vara den aktuella städfirman både prismässigt, och kvalitetsmässigt.

Därför är vår kundtjänst är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert.

Varmt välkommen!

072-232 44 01
info@anettesallservice.se