Hantverkare

  • Köksrenovering

Anlita proffs på köksrenovering så får du ett resultat som gör dig nöjd och belåten. Köket är hemmets hjärta och hemmets mest mångsidig plats där familjen samlas. Med lyhördhet för era önskemål och med känsla för de små detaljerna är inget projekt för avancerat för oss. Vi finns med från början till slut. För oss är det viktigt att du känner dig trygg under hela arbetets gång. Vi hjälper dig under hela din renovering och ser till att allt fungerar precis som det ska. Alla våra anställda är behöriga och kompetenta för alla sorters köksrenoveringar. Vi har förmånliga priser på våra arbeten.  Vi tipsar dig mer än gärna om material och hjälper dig med tekniska lösningar.

  • Fönsterbyten

Funderar du på att göra ett fönsterbyte för att fräscha upp ditt hus och förbättra energieffektiviteten. Vi har lång erfarenhet av fönsterbyten och för oss är det viktigt att det blir så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Anlitar du oss för ditt fönsterbyte kan du känna dig trygg och säker. Våra montörer är kompetenta och erfarna. Ett fönsterbyte är ett stort arbete som ställer mycket höga krav på oss som hantverkare som utför fönsterbytet.

Hantverkare Hantverksarbeten Murare Målare Snickare Flytthjälp Städning

  • Tilläggsisolering

Många äldre hus har en dålig isolering i väggar, tak, golv. Detta ger stora uppvärmningskostnader. Bästa energibesparingen är att isolera vinden eftersom de största värmeförlusterna sker genom taket. Det naturliga är att tilläggsisolera väggarna när fasaden ändå behöver bytas ut och därmed få en bättre värmeeffektivitet i huset. Om en fasad ändå ska bytas, är det mycket lämpligt att passa på att även tilläggsisolera väggarna. Det ger en stor besparing årligen vad gäller uppvärmningskostnader. Äldre hus som inte tilläggsisolerats har oftast en isoleringstjocklek på runt 90-150 mm. Det kan jämföras med dagens hus som ofta har en isoleringstjocklek på cirka 300 mm.