Hantverkare

  • Köksrenovering

Anlita proffs på köksrenovering så får du ett resultat som gör dig nöjd och belåten. Köket är hemmets hjärta och hemmets mest mångsidig plats där familjen samlas. Med lyhördhet för era önskemål och med känsla för de små detaljerna är inget projekt för avancerat för oss. Vi finns med från början till slut. För oss är det viktigt att du känner dig trygg under hela arbetets gång. Vi hjälper dig under hela din renovering och ser till att allt fungerar precis som det ska. Alla våra anställda är behöriga och kompetenta för alla sorters köksrenoveringar. Vi har förmånliga priser på våra arbeten.  Vi tipsar dig mer än gärna om material och hjälper dig med tekniska lösningar.

  • Fönsterbyten

Funderar du på att göra ett fönsterbyte för att fräscha upp ditt hus och förbättra energieffektiviteten. Vi har lång erfarenhet av fönsterbyten och för oss är det viktigt att det blir så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Anlitar du oss för ditt fönsterbyte kan du känna dig trygg och säker. Våra montörer är kompetenta och erfarna. Ett fönsterbyte är ett stort arbete som ställer mycket höga krav på oss som hantverkare som utför fönsterbytet.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Hantverkare-Hantverksarbeten-Murare-Malare-Snickare-Flytthjalp-Stadning

  • Tilläggsisolering

Många äldre hus har en dålig isolering i väggar, tak, golv. Detta ger stora uppvärmningskostnader. Bästa energibesparingen är att isolera vinden eftersom de största värmeförlusterna sker genom taket. Det naturliga är att tilläggsisolera väggarna när fasaden ändå behöver bytas ut och därmed få en bättre värmeeffektivitet i huset. Om en fasad ändå ska bytas, är det mycket lämpligt att passa på att även tilläggsisolera väggarna. Det ger en stor besparing årligen vad gäller uppvärmningskostnader. Äldre hus som inte tilläggsisolerats har oftast en isoleringstjocklek på runt 90-150 mm. Det kan jämföras med dagens hus som ofta har en isoleringstjocklek på cirka 300 mm.

SNABBOFFERT

Hantverkaretjänster

Vi har erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med det mesta och vi erbjuder många olika tjänster inom de flesta arbetsområden. Vi fixar det mesta från att bygga ny altan till att renovera köket eller måla om inomhus eller utomhus. Kanske vill du ha en ny terrass eller ett gästhus på gården? Isåfall så hjälper vi gärna till med det. Våra snickare har mångårig branschvana och är ytterst kompetent.Genom att anlita våra hantverkare så får du hjälp med renoveringen av ditt objekt. Vi erbjuder att hjälpa till med renoveringen av lägenheten, villan eller sommarstugan.Hos Anettes Flyttstädning Sverige AB hittar du hantverkare som är experter på olika hantverksområden som målare, snickare, elektriker, murare, kakelsättare, rörmokare, golvläggare, takläggare, dörrbyten, fönsterbyten, fasadrenoveringar, dräneringsarbeten. Meddela vilken typ av hantverkare du behöver och skapa en förfrågan om en tjänst så får du snabbt en gratis offert.

Vi erbjuder kvalitet, trygghet och genom våra tjänster vill vi underlätta för er i vardagen och levererar diverse hantverkstjänster inomhus och utomhus. Vi vänder oss till både hushåll och företag. Vi har F-skatt och försäkringar för er och vår skull. Kanske behöver du anlita muraremålaresnickareflytthjälp eller städning? På Anettes Flyttstädning Sverige AB hittar du alla dessa hantverkartjänster. Vi strävar efter att göra våra kunder nöjda genom att de får den hjälp de önskar till en rimlig kostnad. Våra kompetenta och engagerade medarbetare utför arbetet professionellt och med stort serviceåtagande. Vi finns att anlita för våra hantverkstjänster i hela Sverige.

Välkomna att kontakta oss.

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se