Murare

  • Mur & Kakelarbeten

Vi utför alla arbeten inom murnings och kakeljobb. Allt ifrån husgrundsarbeten till inomhus jobb som kakel och klinker. Allt inom murning, putsning och fasadrenovering. Vi har lång erfarenhet av mur och kakelarbete med alla olika typer av mur och kaklingsjobb till både små och stora bolag och privatpersoner. Vi utför allt från stora byggprojekt till mindre arbeten. Vår ambition är att utföra professionella jobb med hög kvalité. Bra priser samt att vara tillgängliga året runt. Anettes Allservice utför utvändiga och invändiga murnings och kaklingssarbeten. Vi renoverar ditt badrum och kök och sätter kakel och klinker på väggar och golv.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Murare Murning Murningsarbeten Hantverksarbeten Anettesallservice Umeå

  • Kakelsättning & Plattsättning

Plattsättning och kakelarbete utförs av kompetent personal. Vi lägger marksten och lägger stenplattor i uterum och trädgård.

  • Dränering & Grundsättning

Dränering behövs för att leda bort överskottsvatten från husets känsliga delar till dräneringsrören. Vid grundsättning så läggs dräneringsrör på rätt sätt av oss. Vi kan bidra med att föreslå lämpliga åtgärder för just ditt hus samt kunna ge dig en rättvis bedömning på vad som behöver göras och ett fördelaktigt pris. På oss kan du lita på att vi tar alla uppdrag på största allvar.  Vi slarvar inte med några detaljer. Vi genomför alltid ett ordentligt jobb när vi gör ett fönsterbyte eller någon annan av våra tjänster. Husdränering utförs till attraktiva priser. Vi hjälper till med grundsättning vid husbyggen och utbyggnader. 

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se