Byggstädning i hela Sverige

Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB erbjuder allt du kan tänka dig inom städ – i hela Sverige. Med både lång erfarenhet och bra kvalitet kan du lita på att vi levererar ett gott resultat inom alla städområden. V hjälper dig med allt från byggstädning till sanering och fönsterputs. Vid en flyttstädning kan vi dessutom erbjuda flytthjälp, vilket kan vara skönt när man enbart behöver vända sig till ett enda företag för en hjälpande hand.

Vid en byggstädning efter renovering eller köpet av ditt nya hus kan vi stå till tjänst. Vi har både erfaren personal samt hög kvalitet på våra tjänster inom byggstädning, vilka kan innefatta grovstädning och slutstädning då de nya hyrestagarna ska ta lokalen i besiktning.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Byggstadning

Vad innebär byggstädning?

Byggstädning är ett av våra expertområden. Under en byggstädning är det absolut främsta målet att få bort allt byggdamm som kan vara skadligt för den som andas in det. I och med att det är så viktigt att detta görs på rätt sätt är det av stor vikt att en byggstädning utförs professionellt. Man ser till att städa alla skrymslen och vrår för att ni som ska vistas i lokalen efter bygget kan känna att ni trivs och kommer in till ett rent och fint ställe.

En byggstädning är speciell, eftersom man måste veta vad man håller på med., och det gör vi. När vi utför en byggstädning tar vi först och främst bort allt byggdamm som har lagt sig som en hinna över lokalen samt avlägsnar alla byggsopor om så önskas. Vi tar oss an både små och stora projekt tillsammans med både stora och mindre företag. En byggstädning kan innebära grovstädning, avtäckning, fönsterputs och slutstäd i etapper. Vi forslar dessutom bort överblivet byggmaterial.

KONTAKTFORMULÄR

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Mer än enbart byggstädning

Som den kompletta städfirman vi är erbjuder vi självklart fler tjänster än enbart byggstädning. Bland annat erbjuder vi hantverkartjänster. Våra erfarna hantverkare kan hjälpa dig med det mesta och vi erbjuder många olika tjänster inom de flesta arbetsområden. Vi kan bland annat hjälpa dig att bygga en ny altan, renovera köket eller måla om inom- eller utomhus. Våra snickare har varit länge i branschen och är väldigt skickliga och kompetenta inom sina områden. Vi har målare, snickare, elektriker, murare, kakelsättare, rörmokare, golvläggare och takläggare. Vi hjälper till med allt från dörrbyten och fönsterbyten till fasadrenoveringar och dräneringsarbeten.

Varför välja oss?

Vår affärsidé är att leverera kvalitetstjänster till alla som behöver oss. Vi vill vara ditt val när du behöver någon av våra tjänster. Därför finns vi tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan, året om. Vi ger svar och skickar ut gratis offerter så snart vi bara kan. Att vi kan erbjuda så bra priser som vi kan beror på att vi alltid beställer in stora mängder material som vi vet att vi kan använda till fler kunder.

Boka byggstädning

Att boka oss innebär att du får mer tid över till annat så tveka inte att anlita oss och ta tankarna från städningen helt och hållet. Använd gärna formuläret här på hemsidan; skriv i dina uppgifter om kvadratmeter och eventuella biytor. Vi återkommer sedan med prisförslag på önskad tjänst inom städningen. Känns allt bra bokar vi sedan den service du behöver hjälp med och vi sköter städningen. Hör av er till oss för hjälp med byggstädning!