Om oss

Vår affärsidè är att leverera kvalitetstjänster inom flyttstädning & städning till alla som behöver Anettes Flyttstädning Sverige AB tjänster. Vi vill vara ditt val när du önskar boka din städtjänst av oss. Vi vill finnas tillgänglig för alla 24/7/365 och vi har som mål att ge dig som kund och beställare svar & offerter så snabbt vi kan. Vi vet att snabba och tydliga svar ger kunderna trygghet & tillit. Grogrunden för att ett avtal skall kunna upprättas där både du som kund och vi känner att vi lyckats. Vi vill lämna nöjda kunder bakom oss och först då känner vi att vi lyckats leverera förstaklassiga städtjänster & hantverkartjänster som vi tycker är en självklarhet.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

 

OmOss-AnettesAllservice-Mal-Visioner

Kvalitetstjänster till bra priser & kvalitet

Vårt mål är leverera hög kvalitet på våra städtjänster & hantverkartjänster. Vi tror på att kvalitetstjänster lönar sig i längden och att du som beställare då gärna vänder dig till oss igen när framtida behov finns. Priserna försöker vi pressa genom att inhandla stora mängder av material som vi vet att vi kan använda till fler kunder. Idag så jobbar vi mest med flyttstädningar i hela Sverige och har många nöjda kunder som rekommenderat oss till nära & kära. Vi vill alltid leverera våra kunder allt från snabba offerter till bra priser och alltid med garantier så att de kan vara säker på att deras flyttstäd utförs på ett professionellt sätt med kunnig personal med lång erfarenhet av flyttstädningar.

 

Arbetsområden

Vi jobbar idag i hela Sverige och vill finnas för alla som har behov av våra tjänster. Kontakta oss för en gratis offert eller ställ dina frågor. Vi finns för dig som kund och beställare dygnet runt.

 

Med Vänliga Hälsningar 

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se