Om oss

Vår affärsidè är att leverera kvalitetstjänster till alla som behöver Anettes Allservice tjänster. Vi vill vara ditt val när du önskar boka din tjänst av oss. Vi vill finnas tillgänglig för alla 24/7/365 och vi har som mål att ge dig som kund och beställare svar & offerter så snabbt vi kan. Vi vet att snabba och tydliga svar ger kunderna trygghet & tillit. Grogrunden för att ett avtal skall kunna upprättas där både du som kund och vi känner att vi lyckats. Vi vill lämna nöjda kunder bakom oss och först då känner vi att vi lyckats leverera förstaklassiga tjänster som vi tycker är en självklarhet.

OmOss AnettesAllservice Mål Visioner

Kvalitetstjänster till bra priser & kvalitet

Vårt mål är leverera hög kvalitet på våra tjänster. Vi tror på att kvalitetstjänster lönar sig i längden och att du som beställare då gärna vänder dig till oss igen när framtida behov finns. Priserna försöker vi pressa genom att inhandla stora mängder av material som vi vet att vi kan använda till fler kunder.

 

Arbetsområden

Vi jobbar idag i hela Sverige och vill finnas för alla som har behov av våra tjänster. Kontakta oss för en gratis offert eller ställ dina frågor. Vi finns för dig som kund och beställare dygnet runt.

 

Med Vänliga Hälsningar 

Anettes Allservice AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se