Dödsbostädning

Dödsbostädning efter dina behov

När det kommer till dödsbostädning gäller det att ta hänsyn till de anhöriga som är involverade under en sådan känslig tid. Därför arbetar vi efter era önskemål när det kommer till denna typ av städning. När det kommer till städning överlag är vår affärsidé att leverera kvalitetstjänster till alla som behöver någon form av städhjälp. Vi erbjuder allt du kan tänka dig inom städ – och det gör vi över hela vårt land. Dessutom finns vi tillgängliga alla tider på dygnet, alla dagar i veckan, året om. Så när ni har hört av er återkommer vi så snart vi bara kan med svar på eventuella frågor eller en offert. Vi förstår värdet i att vara tydliga och snabba i vår service. Våra tjänster sträcker sig mellan allt från fönsterputsning till sanering och byggstädning. Och för att pressa våra priser och hålla dem så låga som möjligt har vi sett till att inhandla stora mängder av material som vi vet att vi kan använda till flera kunder.

Vad innebär en dödsbostädning?

Vi arbetar alltid efter era önskemål när det kommer till dödsbostädning. Det kan gälla både dödsbostädning och äldreflytt där vi erbjuder allt från ordinär dödsbostädning till flyttstädning. Men det viktigaste är att vi alltid följer era krav, behov och önskemål.

När vi hjälper er med en dödsbostädning hjälper vi er att ta hand om allt som rör städningen; fönsterputsning och all typ av städ. Vi kan hjälpa till med tömning och bortforsling av dödsboet. Det finns möjlighet till skattereduktion, det vill säga RUT-avdrag.

Vad gäller städningens omfattning vid en dödsbostädning, så beror det på om bostaden ska ut på visning eller försäljning samt om det ska renoveras. Vi går igenom alla detaljer tillsammans när det är dags – och vi tar alltid hänsyn till er situation och har förståelse för att det kan vara jobbigt för er.

KONTAKTFORMULÄR

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Allservice AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Alla våra tjänster – mer än enbart städ

Vi erbjuder alla typer av tjänster vad gäller städ och kan bli er kompletta städfirma som hjälper er vid alla situationer – mer än enbart vid dödsbostädning. Vi har bland annat hantverkartjänster i form av skickliga snickare, målare och elektriker. Vill ni ha hjälp att bygga en ny altan? Renovera köket? Byta dörr? Vi har kompetensen och kan dessutom erbjuda byggstädning efteråt.

Utöver detta erbjuder vi självklart många olika städtjänster. I vår kompletta lista av tjänster kan du finna dig en helhetslösning:

 • Byggstädning – Vår främsta uppgift är att avlägsna allt byggdamm.
 • Dödsbostädning – Vid en dödsbostädning eller äldreflytt lyssnar vi till era önskemål.
 • Flyttstädning – Vi erbjuder dig en nöjd kund-garanti.
 • Flytthjälp – Vi hjälper dig med flytten och transporten av dina saker från ett ställe till ett annat.
 • Fönsterputsning – Vi använder oss av rätt teknik och miljövänliga medel.
 • Hantverkare – Vi hjälper till med allt från köksrenovering och fönsterbyten till tilläggsisolering.
 • Kontorsstädning – Vi städar ert kontor på tider som passar er.
 • Murare – Vi erbjuder mur- och kakelarbeten, kakelsättning och plattsättning samt dränering och grundsättning.
 • Målare – Vi erbjuder målning och tapetsering samt fasadmålning.
 • Sanering – Vi hjälper till vid både enklare och tyngre saneringar.
 • Snickare – Vi utför allt inom byggnadsarbete och bygger efter era behov.
 • Studentstädning – Hos oss har studenter med låg inkomst möjlighet att boka kvalitet till rätt pris, samtidigt som de har tid att fokusera på studierna.
 • Städning – Vi erbjuder alla typer av städ – stora som små.
 • Trappstädning – Vi erbjuder trappstädningar till bra priser där alla moment ingår.

Varför anlita oss till er dödsbostädning?

När vi städar gör vi ett så noggrant jobb som möjligt för att alltid göra våra kunder glada och nöjda – detta vare sig det handlar om dödsbostädning eller trappstädning. När vi hjälper till med flyttstädningen så ingår allt som krävs samtidigt som vi självklart följer Mäklarsamfundets riktlinjer om vad som ska ingå i en sådan.

Vi vill alltid vara ditt val när du behöver någon av de tjänster som vi erbjuder – och vi erbjuder det mesta inom städ och lite till.

Boka gratis offert

Boka oss och få mer tid över till sådant som är viktigt för dig eller som du tycker är roligt. Eller bara för att andas – du får avlastning från både vardagen och yrkeslivets betungande sysslor. Anlitar du oss behöver du inte alls tänka på städning. Använd formuläret här på hemsidan och få en gratis offert från oss så snart vi bara kan; fyll i dina uppgifter om kvadratmeter och eventuella biytor. Vi återkommer med prisförslag och bokar sedan den service du behöver om allt känns bra. För både er och vår skull har vi både F-skatt och försäkringar.

Hör av dig till oss om du är i behov av dödsbostädning.