Flyttstädning

Vi hjälper dig med flyttstädning då du flyttar från en bostad till en annan. Vi kan erbjuda dig en trygg och säker flyttstäd till fast pris, vi erbjuder alltid nöjd kund garanti till våra kunder. Vårt pris på flyttstädning ligger på attraktiva priser. Kontakta oss redan idag för pris på flyttstädning så kan du sen beställa flyttstädning som passar dina behov och önskemål. Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet och vi erbjuder dig därmed pålitliga & prisvärda flyttstädningar till våra kunder.

Vi är auktoriserade och vi städar alltid miljömässigt med hållbara produkter för  att skydda vår natur och miljö. Vi lämnar garanti på våra flyttstäd på sju dagar. Synpunkter? I så fall så åtgärdas det snarast av oss. Vi vet att med en väl utförd flyttstädning går det smidigare att lämna över bostaden till den som ska flytta in. Vi samarbetar med ett antal fastighetsbyråer i Umeå när det gäller visningsstädning och flyttstäd och de rekommenderar ofta oss till sina kunder.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Flyttstad

Prisvärd flyttstädning

När man vill ha en flyttstädning med bra resultat och pris så kontaktar många just oss. Detta beror på att vi har bra personal som är utbildade och riktiga flyttstädningsspecialister. När inflyttningen till nya bostaden är klar vill man inte åka tillbaka till sin gamla bostad för att lägga tid och energi på att flyttstäda med gott resultat. Flyttstädning är dock en väldigt viktig del och måste utföras professionellt. Så vill du ha ett väl utfört arbete med din flyttstäd til bra och rimliga priser så kontaktar du oss. Kontakta oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB om du vill att vi hjälper dig med flyttstädningen som vi utför på ett professionellt sätt. När man flyttar så väntar nytt kapitel i sitt liv och man vill vidare då kan flyttstädning ta all sin energi att uppnå detta. Då vill vi hjälpa dig genom att med bra pris och garantier ta dig till nästa mål. Ni flyttar och vi städar så ni kan fortsätta med vad ni vill i det nya boendet.

Vad ingår i vår flyttstädning

Allt fler har insett fördelarna att slippa flyttstäda och istället få komma in i sitt nya boende och få ladda sina batterier efter en jobbig flytt.

I vår städning så utför en grundlig rengöring av bland annat din spis såsom undersida samt ovansida som sidor och väggar. Vi rengör även plattor, spishäll, fläkt, kåpa och filter samt ugn plåtar och galler.

Toalett och badrum tar lång tid av en flyttstädning att rengöra grundligt och vi försöker avkalka de ytor som går.

Sedan rengörs toalettstol, tvättställ och badkar/duschhörna samt golvbrunnar och kakelväggar.

Såklart så ska övriga rum städas såsom hall, vardagsrum och sovrum.

Vad behöver du tänka på innan vi kommer och utför flyttstädning

Du skall stänga kyl och frys och lämna dessa med öppna dörrar. Se till att det är tömt överallt och kolla en extra gång innan vi kommer för att flyttstäda.

Checklista flyttstädning

Kök Spis
Rengöring bakom spisen och sidor samt front
Rengöring av kokplattor/häll
Rengöring av spisfläktens kåpa och filter
Rengöring i ugn och värmeskåp och plåtar diskas
Rengöring av ugnsgaller

Övrigt kök
Fönsterputsning alla sidor då temperaturen tillåter
Rengöring kyl och frys
Rengöring snickerier
Rengöring av element
Våttorkning av golv
Torkning av dörrar
Skåp och garderober rengörs
Rengöring av väggar och tak

Toalett och badrum
Toalettstol och tvättställ avkalkas
Avkalkning av allt porslin
Rengöring golvbrunn i dusch
Rengöring av väggar

Vardagsrum, sovrum och hall
Städas från tak till golv samt alla väggytor och kontakter

SNABBOFFERT

Flyttstädningar i hela Sverige erbjuds till bra priser

Var du än bor i Sverige så tillhandahåller vi flyttstäd till bra priser och vår personal kan bistå er med flyttstädningar som utförs noggrant och vi har idag flera tusen flyttstädningar som borgar för vår kvalitet och vi strävar efter att ge alla kvalitet till rätt pris. Gratis OFFERT erbjuder vi dig så passa på att beskriv vad du har för ytor så återkommer vi omedelbart med en offert där du kan i lugn och ro fundera på om du vill anlita just oss för din flyttstädning. Kanske har du redan fått ett pris av oss och vill boka direkt. Då använder du detta BOKNINGSFORMULÄR så planerar vi in din flyttstädning och återkommer via e-post där du kan se att du blir inbokad. Läs igenom bokningsbekräftelsen och se så allt stämmer. Varmt Välkommen med din offertförfrågan eller bokning.

Generösa garantier på vår flyttstädning

Vi ger dig garanti i hela 7 dagar from städtillfället. Om något mot förmodan inte skulle vara till belåtenhet efter att inflyttande eller kvartersvärd besiktigat. Vår ”nöjdkundgaranti” är din trygghet på att flyttstädningen utförs med kvalitet och det borgar för att du kan luta dig tillbaka och låta oss ta hand om din flyttstädning. I våra flyttstädningar så flyttstädar vi enligt branschens rekommendationer. Självklar så använder vi miljömärkta medel för att skona naturen och alla efterkommande. Testa oss så skall du se att vi levererar kvalitetsstädningar i hela Sverige.

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se