Städning

  • Flyttstädning

Vi hjälper dig med flyttstädning då du flyttar från en bostad till en annan. Vi kan erbjuda dig en trygg och säker flyttstädning till fast pris, vi erbjuder alltid nöjd kund garanti till våra kunder. Kontakta oss redan idag för att beställa flyttstädning som passar dina behov och önskemål. Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet och vi erbjuder dig därmed pålitliga flyttstädningar till våra kunder.Vi är auktoriserade och vi städar alltid miljömässigt med hållbara produkter för  att skydda vår natur och miljö. Vi lämnar garanti på våra städningar på sju dagar. Synpunkter? Isåfall så åtgärdas det snarast av oss. Vi vet att med en väl utförd flyttstädning går det smidigare att lämna över bostaden till den som ska flytta in.Vi samarbetar med ett antal fastighetsbyråer i Umeå när det gäller visningsstädning och flyttstädning och de rekommenderar ofta oss till sina kunder.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Flyttstad-Flyttstadningar-Prisvard

Pris Flyttstädning

Söker du pris på flyttstäd så kan du kontakta oss och beskriva vad du har för objekt och ange kvm samt om du har några biutrymmen. Vi ger dig gratis offert då du funderar på vad det kostar med en flyttstädning. Priserna på flyttstädning ligger bland de lägsta aktörerna på marknaden. Vad som skiljer oss från andra är att vi kan hålla dessa låga priser på flyttstäd tack vare låga omkostnader och det gynnar dig som slutkund då du skall anlita oss. Ett lågt pris på vår flyttstädning innebär mer kvar i din plånbok.

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

Er bostad skall vara helt tömd innan vi flyttstädar. Alla skåp ska vara tömda, titta gärna en extra gång för att säkerställa att det är tomt. Finns portkod så behöver du meddela oss denna så vi kan komma in och flyttstäda. Även frysen ska vara avfrostad och kylen avstängd med öppna dörrar.

  • Byggstädning

Vi erbjuder byggstädning till attraktiva priser och bra kvalitet. Vid en byggstädning så gäller det att bli av med allt byggdamm eftersom det kan vara skadligt. Ordentliga byggstädningar innebär att man städar i alla skrymslen och vrår för att ni ska kunna flytta in i ett hem som känns trivsamt från första stund och det kan alla gånger vara värt det att belöna sig med en ordentlig byggstädning innan man flyttar in. Genom en anlita oss för en byggstädning så får ni komma hem till en nystädad bostad. Vi är experter på byggstädning i Umeå och ser det som ett rent nöje att sköta byggstädningen hos många både företag och privatpersoner. Om ni funderar på att bygga eller renovera er bostad är det värt att sätta en slant på professionell byggstädning. Hos oss har vi städare med erfarenhet och yrkesstolthet.

Vad gör vi när vi byggstädar?

När vi utför en byggstädning tar vi bort allt byggdamm som har lagt sig som en hinna över hela bostaden eller lokalen och avlägsnar även bygg soporna om så önskas. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vi åtar oss både små och stora projekt tillsammans med både stora och mindre företag. Under åren har vi fått alla att känna sig välkomna. Vi utför det mesta inom byggstäd såsom grovstäd, avtäckning, fönsterputs och slutstäd i etapper.

  • Dödsbostädning

Våra dödsbostädningar uppfyller alla era behov och vi arbetar efter era önskemål. För dödsbostädning alternativt en äldreflytt erbjuder vi allt från ordinär dödsbostädning till en flyttstädning. Allt efter krav, behov och önskemål. Städningens omfattning vid dödsbostädning beror på om bostaden ska ut på visning alternativt försäljning, eller ska renoveras, och där erbjuder vi städning anpassad efter dina behov och önskemål.  Vi utför dödsbostädning i Umeå med omnejd och hjälper er med allt som rör dödsbostädning. När ni bokar oss för städning av dödsbo ingår allt i tjänsten. Vi utför all städning som behövs hand om. Vi förstår att en bortgång är jobbig som den är och vi anstränger oss för att du ska få all den hjälp du behöver. Vi utför allt från dödsbostädningar till tömning och bortforsling av dödsboet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och hur vi kan underlätta för er just efter dina behov och önskemål.

Flyttstadningar-Byggstadningar-Dodsbostadningar-Dodsbotomningar

Dödsbostäd & Dödsbotömning till bra priser

Vi tömmer även dödsbon och ni slipper då ta hand om det praktiska när sorgen är som tyngst. Vi erbjuder förstaklassiga tjänster och har alla erforderliga tillstånd och försäkringar. Vår personal har mångårig branschvana och ni kan tryggt lite på att jobbet blir professionellt utfört och ni blir nöjd med vårt resultat.

Vi städar dödsbon och hjälper er med att ta hand om allt vad som rör städningen. Allt ingår när dödsbo städas av oss. Generösa priser och generösa garantier erbjuder vi. Fönsterputsning vid dödsbostäd och all städning som erfordras erbjuder vi oss att ta hand om. Vid en dödsbostädning finns ingen möjlighet till skattereduktion i form av RUT-avdrag. Men enligt Skatteverket kan vid en flyttstädning ges skattereduktion med RUT-avdrag i enlighet med Skatteverkets regler nyttjas.

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

SNABBOFFERT