Fönsterputsning

När du behöver hjälp med fönsterputs så vänd dig till oss med förtroende. Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB har lång erfarenhet och vet hur vi ger dig skinande & blänkande och rena fönster med riktigt bra resultat & pris. Vi erbjuder förstaklassig fönsterputs där vi har skickliga fönsterputsare som hjälper dig. Vid all vår fönsterputsning så använder vi rätt teknik & miljövänliga medel. 

Fonsterputs-Fonsterputsning-Fonsterputsningar

Vi vänder oss till privatkunder och företag

Vi sköter fönsterputsningen till alla som önskar boka vår tjänst. Behöver dina fönster putsas så kommer vi och löser problemet. Spelar ingen roll om du är privatperson i lägenhet eller företagskund med ett stort antal fönster. För oss är inga jobb för stora eller för små. Vi arbetar på samma noggranna sätt oberoende hur många fönster som ska tvättas. Är det många fönster som skall putsas så anpassar vi personalstyrkan utifrån det.

Vi klarar alla typer av jobb inom fönsterputsning och ger oss inte förrän jobbet är korrekt utfört och du är nöjd med resultatet.

 

Bra pris på fönsterputs

Vi försöker att hålla låga priser på vår fönsterputsning och vi kan erbjuda dessa låga priser då vi har bra och snabb personal.

Välkommen att boka din fönsterputs med oss.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se