Flyttstädning du har råd med

Flyttstädning du har råd med

Flyttstädning du har råd med

Flyttstädning du har råd med erbjuds av Anettes Flyttstädning Sverige AB.

Efter en flytt så ska du flyttstäda, vilket du vet. Du önskar kanske att det kommer att lösa sig på något vis ändå. Du torkar, och dammsuger men så sopar du resten under mattan. Det kommer nog att straffa sig. För när den som flyttar in kommer att kika just under den mattan, och såklart i avloppet i badrum, och bakom spis och kyl.

När så klagomål kommer, och du måste betala ändå för en komplett städning av en städfirma, som du kanske inte får välja själv så önskar du nog att du tagit dig råd att boka en flyttstädning. Du kan tjäna mycket stress, och även pengar på att boka in den i god till, och till ett marknadsmässigt bra pris av oss.

Priset att sköta sin flyttstädning själv?

Många är kanske inte medveten om att en egen flyttstädning inte är lika med en gratis flyttstädning. Din egen tid är också dyrbar, och du behöver också köpa in material för att kunna utföra den. Det är en stor del städning som du i vanliga fall utför veckovis som måste göras efter en flytt. Tänk då så surt om du lagt ned mycket av din tid på städning, och för att sedan få betala en städfirma för den ändå.

Glöm inte att du kanske mitt i din flytt fick lov att ta ut flera semesterdagar för att hinna både flytta, och städa. Det är ju inte gratis att lägga 2-3 semesterdagar på städning heller. Det ska du ha med i din beräkning. Om du har råd att inte anlita en städfirma till en första början som du i slutändan får anlita.

Vad din tid är värd

Vad kostar en flyttstädning jämfört med vad din tid är värd? Det är något vi kanske inte alltid tänker på. Så det är bra att göra det då du står inför valet att boka eller inte, och funderar på om du har råd att anlita någon som utför din flyttstädning.

Att lägga ner energi, och slösa flera dagar av din dyrbara tid på att städa efter en tung, och jobbig flytt från en bostad till en annan. Där du inte haft tid att ens umgås med nära och kära. Du ska även inse att din kropp, kanske skriker efter återhämtning, då städning efter din flytt kommer att kännas i dina muskler.

När du vill hinna med annat

Det är många moment du ska hinna med vid en flytt så är kostnaden ringa. En städfirma utför din städning på en dag, samt medel för att få lösa all smuts och damm. Helt klart har du inte råd att städa själv. Du spar både tid, och att knäcka dig då det är slitsamt att städa.

Professionell städfirma vet precis hur en flyttstädning ska utföras på ett så effektivt sätt med rätt redskap. Du slipper flänga runt, och införskaffa allt från material till redskap som du kanske sedan aldrig vill ta i igen. Då du vid nästa flytt inte gör om samma misstag utan bokar då en städfirma.

Summa summarum så har du inte bara råd. Du har inte råd att låta bli att ta hjälp med en flyttstädning.