Flyttstädning-Hitta den bästa städfirman

Flyttstädning-Hitta bästa städfirman

Flyttstädning-Hitta den bästa städfirman

Flyttstädning-Hitta den bästa städfirman. Därför att våra tjänster är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, så erbjuder vi dig en flyttstädning, som passar de flesta checklistor. Därför vår personal har lång erfarenhet,  och genomgår kontinuerlig utbildning för att ligga steget före. När du anlitar oss kommer ditt hem att lämnas gnistrande, och fräscha för dem som tar över ditt hem efter dig.

Eftersom vi alltid lyssnar på dina önskemål, kan vi tillsammans skräddarsy anpassade lösningar som passar dig. Kontakta oss idag, så städar vi ditt hem närhelst det passar dig.

Boka prisvärd städfirma

Boka prisvärd städfirma då du flyttar. Däremot är vi ett städföretag som vänder oss till både företag, och privatpersoner, och vi erbjuder utmärkta städtjänster till alla som vill boka hos oss. När dina fönster behöver putsas kommer vi ,och löser problemet. Det spelar ingen roll om du är en privatperson som har en lägenhet eller en företagskund med många fönster. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Därför arbetar vi med samma noggrannhet oavsett hur många fönster vi behöver rengöra. Däremot kan våra kunder vara säkra på att de kan räkna med oss för en skinande finish varje gång.

Flyttstädning med en städfirma

MED OSS BLIR DIN FLYTTSTÄDNING:

  • Enkel
  • Godkänd
  • Snabb
  • Klar i tid!
  • Prisvärd

Hur lång tid tar en flyttstädning

Hur lång tid tar en flyttstädning? Det beror på flera faktorer. Bostadens storlek är en faktor som spelar en viktig roll. I allmänhet uppskattar vi ofta att det tar ungefär 60 minuter för varje 10 kvadratmeter, beroende på smutshalten. Temperaturen ute förändrar tiden för fönsterputs också. Enligt vår erfarenhet litar dock våra kunder alltid på vår skicklighet och snabbhet.

Tveka inte, kontakta oss så får vi hjälpa dig med dina frågor

KONTAKTA OSS

072-232 44 01

info@anettesallservice.se