Hur du utför din fönsterputsning effektivast

Hur du utför din fönsterputsning effektivast. När är det dags att putsa fönster? Då var våren i annalkande och vinterns smuts gör sig påtaglig i vårens ljus. Vad kan du då tänka på för att underlätta detta och för att få det bästa resultatet? Därför är det viktigt att välja en skrapa med riktigt gummi och som täcker så stor yta som möjligt.

Du kan enkelt blanda din egen fönsterputs genom att ta diskmedel, vatten och ättika. Dina fönster har aldrig varit mer skinande rena efter detta. När de gamla husmoderstips har kanske fallit i glömska men de slår alla dyra märken på marknaden.

Så här gör du ditt eget fönsterputsmedel:
  1. Ta en sprayflaska och fyll denna med fem deciliter varmt vatten.
  2. En halv kapsyl Ättika 24% .
  3. Blanda i några droppar diskmedel. Överdosera inte – då blir det för fett.
  4. Skaka om

Hur utför du din fönsterputsning effektivast

Tips!

Putsa inte dina fönster i solsken då vattnet dunstar snabbare och kan ge fula streck eller flammig yta om du inte hinner skrapa bort det.  

Putsa inte i regn
Fast regnet är rent och det regnar på smutsiga fönster så klumpas smutsen ihop i regndropparna när och när det torkar så blir det smuts kvar från dropparna.

Sist men inte minst så kanske du tycker att du vill lägga tid och engagemang på annat roligt i livet.

Fönsterputs bokas  som separat tjänst

Sköter er fönsterputsning till alla som önskar boka vår tjänst. Behöver dina fönster putsas så kommer vi och löser problemet. Spelar ingen roll om du är privatperson i lägenhet eller företagskund med ett stort antal fönster. För oss är inga jobb för stora eller för små. Vi arbetar på samma noggranna sätt oberoende hur många fönster som ska tvättas. Är det många fönster som skall putsas så anpassar vi personalstyrkan utifrån det.

Vi klarar alla typer av jobb inom fönsterputsning och ger oss inte förrän jobbet är korrekt utfört och du är nöjd med resultatet.

BRA PRIS PÅ FÖNSTERPUTS

Vi försöker att hålla låga priser på vår fönsterputsning och vi kan erbjuda dessa låga priser då vi har bra och snabb personal.

Välkommen att boka din fönsterputs med oss.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se