Hur lång tid tar en flyttstädning

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Anettes Flyttstädning Sverige AB är en städfirma som hjälper till att leverera kvalitetsmässiga flyttstädningar i hela Sverige med hjälp av duktiga medarbetare. Att mitt i sin flytt välja bort sin flyttstädning blir allt vanligare,  det vi sett är att många undrar över hur lång tid tar en flyttstädning, vi vill på detta vis ge er svar på ” Hur lång tid tar en flyttstädning”

Hur lång tid tar en normal flyttstädning?

Vanligtvis sker en flyttstäd på en normal arbetsdag dvs 6-8 timmar, men är såklart storleken på bostaden som avgör. Det kan vara olika faktorer som påverkar städtiden.

Faktorer som kan påverka en flyttstäd

De vanligaste faktorerna som kan påverka flyttstädningstiden:

1. Storleken på bostaden

Såklart tar en villa längre tid än en lägenhet att städa då den är större till kvadratmeter.

2. Många fönsterpartier

Hos oss ingår alltid fönsterputs i våra flyttstädningar, men tiden att putsa fönster skiljer sig åt om man har 2 – sidiga eller 4- sidiga fönster att putsa, man kan ha spröjs eller stora fasta fönsterpartier som kan påverka tiden att putsa dem vid en flyttstädning.

Temperaturen utomhus kan påverka tiden att putsa, men även påverka att om det är kallare än -5 så kan det försvåra att putsning emellan kan göras.

3. Möbler

I vissa fall är det helt eller delvis möblerade bostäder vilket gör att det kan påverka tiden för städning. Vi rekommenderar att kvarvarande möbler ställs fram i rummet så att det går att städa runt omkring, då vi inte flyttar möbler med risk för skador på tapet och golv.

Städfirma med städgaranti

Vi på Anettes Flyttstädning Sverige ger våra kunder 7 dagars städgaranti och erbjuder våra tjänster i hela Sverige från norr till söder. Vår städfirma erhåller kompetent duktig personal med bra bemötande och lång erfarenhet.

Vi städar med miljömässigt godkända rengöringsmedel och utbildar vår personal fortlöpande.