städfirma klarar

Vad ska en städfirma klara av?

Vad kan du egentligen kräva av en städfirma? Det här är en fråga du bör ha i åtanke då du väljer att betala för städning. Detta oavsett om det gäller en flyttstädning eller en dödsbostädning. Bra städfirmor är tydliga med vad de gör. Men du måste också vara bra på att ta reda på informationen och på att tala om vad du är ute efter för att du ska bli nöjd med städningen.

Här är några mycket viktiga punkter som kommer att avgöra hur nöjd du kommer att bli med städjobbet…

De ska lyssna på dig

Den bästa städfirman lyssnar på dig. De hör vad du är ute efter och ser till att du får tjänsten som du är ute efter. Kommunikation är så viktigt när det handlar om städning. Det spelar ingen roll om du bara behöver en flyttstädning i Malmö eller letar efter en bra städtjänst för en gång i veckan i ditt hem.

Många gånger tror vi att alla tänker på städning precis som vi gör. Det kan leda till att städfirmans insats inte känns rätt trots att de lade ner flera timmar på jobbet. Men om du är noga med att tala om vad du förväntar dig lär du också få ett jobb som du blir nöjd med. Så öppna munnen och välj en städfirma som hör vad du säger!

lyhörd städfirma

Jobbet ska vara klart i tid

När du har bokat städning är det viktigt att den blir klar i tid. Det kan ju vara så att du vill ha städare på plats när du inte är hemma eller tvärtom på din arbetsplats när du är hemma. Om det rör en dödsbostädning eller flyttstädning finns det ju särskilda krav. Dessa ska städfirman klara av.

Det hela måste bli klart som planerat. Men återigen, var tydlig. Tala om vad du behöver så att städfirman kan boka in din städning på rätt sätt!

Det ska vara rent!

Det ska vara rent där det har städats! En bra städfirma slarvar inte. De flyttar på möbler då det behövs och missar inte ställen där man normalt sett inte tittar. När du betalar för städning ska det vara ordentligt städning. Detta oavsett vilken typ av städning du väljer. Bra städbolag fuskar inte!

Skräddarsydd städning är viktigt

Det här återknyter till punkten om kommunikation. Visst är det en fördel med städpaket. När du får en offert har du något att börja med. Men det betyder inte att du måste nöja dig med detta. Du ska absolut kunna få en skräddarsydd städning med unika punkter.

Om du vill ha hjälp med disken och kanske hushållsnära tjänster som strykning bör du kunna bygga på med detta. Be om en offert för de saker som du vet att du vill ha hjälp med. Justera och se till att städningen inkluderar det som är viktigt för dig. Det klarar en bra städfirma!