Dödsbostädning Dödsbotömning

Dödsbostädning Dödsbotömning

Dödsbostädning Dödsbotömning

Dödsbostädning och dödsbotömning är tunga bitar när sorgen är som störst. När vi tar oss an att hjälpa ett dödsbo, är det viktigt att ta hänsyn till alla som är inblandade i en känslig tid. Därför arbetar vi enligt dina önskemål när det gäller denna typ av städning. När det gäller städning är vårt uppdrag att tillhandahålla kvalitetstjänster, och garanti lämnas alltid.

Vi erbjuder all hantering av dödsbotjänster i hela Sverige. När du mitt i sorgen kan du känna dig överväldigad. Om så är fallet finns vi här för att hjälpa dig. Eftersom vi har många års erfarenhet i branschen, och skickliga medarbetare. När vi hjälper vi dig att sortera, och tömma dina tillhörigheter, så har vi även stöd för att guida dig genom processen.

Om du ger oss tydlig information om vad, och hur många lådor du behöver tömma, kan vi uppskatta hur många kubikmeter du behöver. Eftersom rutavdrag inte gäller för dödsbo, ger vi dig ett rättvist marknadspris baserat på konceptet att tömma, och städa enligt dina behov, och önskemål.

Städfirma vid dödsbo Anettes Flyttstädning Sverige AB

Städfirma vid dödsbo

Städfirma vid dödsbo, är ett alternativ när du vill få hjälp med tömning och städning. Då får du lägga din tid på alla andra praktiska saker som är ett måste. Vad ingår i dödsbotjänster? När det gäller tömning av föremålen arbetar vi alltid enligt våra kunders önskemål. Detta gäller både tömning av tillhörigheter och flytt av äldre, och vi gör allt från vanlig dödsbostädning till äldreflytt.

Eftersom det viktigaste är att vi alltid följer våra kunders behov. och önskemål. När det gäller att organisera saker kan vi hjälpa till med städning och tömning. Dessutom inkluderas fönsterputsning vid alla typer av städning. Vi kan också hjälpa dig att tömma, och flytta dina tillhörigheter. När det är dags går vi igenom varje detalj med dig, och kommer fram till en tillfredsställande lösning. Dessutom tar alltid hänsyn till er situation, och löser allt på ett konfidentiellt sätt med respekt för din situation.

Med oss blir er städning:

  • Prisvärd
  • Klar i tid
  • Proffsigt utförd