Flyttstädning Borås

När du behöver hjälp med flyttstädningen i Borås så ska du vända dig till oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi är experter på städning och hjälper dig med att få en skinande ren bostad som du med stolthet kan lämna över till nya ägare. Du kan med andra ord lämna din gamla bostad med gott samvete.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Därför ska du välja oss

Att flytta är ett stort projekt och det är oftast mycket att tänka på kring en flytt, förutom den faktiska flytten är där mycket planering som kommer med en flytt och i de flesta fall finns där en vardag att ta hand om samtidigt som flyttprojektet pågår. Det kan då vara skönt att få avlastning under denna stressiga tidsperiod med det minst roliga och mest tidskrävande delen av flytten; nämligen flyttstädningen.

När du anlitar oss för att ta hand om din flyttstädning i Borås så kan du känna dig trygg med att du får ett bra resultat. Hos oss står alltid du som kund i centrum och alla vi som arbetar har lång och gedigen erfarenhet av städyrket samt använder oss enbart av beprövade tillvägagångssätt i det dagliga arbetet.

Flyttstadning-Boras-Stadfirma-Flytthjalp-Byggstadning-Dodsbotomning-Dodsbstadning

Flyttstädning till bra pris och med goda garantier

Att flyttstäda är vanligtvis mer tidskrävande än en vanlig städning och att själv genomföra sin flyttstädning när det är så mycket annat som ska lösas när man ska in i sitt nya boende så tveka inte att anlita oss som kan flyttstädning och har kompetent personal med lång erfarenhet av just flyttstädning och använder såklart enbart miljömässigt valda rengöringsmedel och som har all den utrustning som krävs för att utföra din flyttstäd. Vi levererar alla våra kunder bra pris samt med 7 dagars städgaranti.

Nackdelar med att utföra sin egen flyttstädning

Det krävs ofta flera dagar av dels planering och att genomföra sin flyttstädning, dels så kanske man har ett arbete som ska skötas och så pågår packning och flytt till sitt nya boende. En flyttstädning kan därför  pågå i 2-3 dagar beroende hur stort hus eller lägenhet du ska städa. Efter städning så ska då din flyttstädning besiktas av de nya ägarna av din bostad och kan då komma att ej godkännas, vilket i slutändan kan leda till en extra kostnad om de då anlitar en städfirma som du får betala.

Våra tjänster levereras i hela Västra Götaland

Till våra kunder i Borås med omnejd så vill vi ge mera tid att få njuta av sitt nya boende, fritid, bröllop, dop, sin käresta etc ja allt det av livets goda som man kanske måste lägga åt sidan för livets alla måsten. Genom att boka någon av våra tjänster så frigör du den tid som du kan lägga på annat. Våra tjänster hittar du här 

Vi erbjuder alla tänkbara tjänster men vårt mål är att till generösa priser och goda garantier skapa ett gott samarbete och nöjda kunder som känner att de fått valuta för sina pengar.

Från din första kontakt med oss till utfört arbete är du som kund alltid välkommen med dina frågor för vi vill att du som kund ska vara dels delaktig men även trygg att lämna över det yttersta ansvaret på oss som leverantör av tjänst.  Vi skräddarsyr även efter dina behov, exempelvis så kanske du vill kombinera flytthjälp med din flyttstädning, eller byggstäda ditt nya boende och flyttstäda ditt gamla inget uppdrag är oss främmande.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Detta ingår i vår flyttstädning i Borås

En flyttstädning kan se olika ut, men i de allra flesta fall så finns där tydliga riktlinjer och krav för vad en flyttstädning skall innehålla som bestäms av hyres- eller bostadsrättsföreningen. För att göra det enkelt för dig i Borås och för oss själva har vi valt att inkludera ett brett omfång av städmoment i vår flyttstädning för att på så vis kunna garantera att alla krav uppfylls. Detta ingår i vår flyttstädning:

Kök/spis

 • Rengöring bakom spisen och sidor samt front
 • Rengöring av kokplattor/häll
 • Rengöring av spisfläktens kåpa och filter
 • Rengöring i ugn och värmeskåp samt att plåtar diskas
 • Rengöring av ugnsgaller

Övrigt kök

 • Fönsterputsning av alla sidor då temperaturen tillåter
 • Rengöring kyl och frys
 • Rengöring snickerier
 • Rengöring av element
 • Våttorkning av golv
 • Torkning av dörrar
 • Skåp och garderober rengörs
 • Rengöring av väggar och tak

Toalett och badrum

 • Toalettstol och tvättställ avkalkas
 • Avkalkning av allt porslin
 • Rengöring av golvbrunn i dusch
 • Rengöring av väggar

Vardagsrum, sovrum och hall

 • Städas från tak till golv
 • Alla väggytor och kontakter städas

Välj oss till din flyttstädning i Borås

När du vill ha hjälp med flyttstädning i Borås så ska du vända dig till oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB, hos oss får du som kund alltid 7 dagars garanti på det utförda arbetet och vi finns alltid tillgängliga både före, under och efter det att arbetet utförs om det skulle uppstå frågor.

Så om du vill lämna din gamla bostad i ett skinande rent skick så ska du vända dig till. Du når oss antingen via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär som du hitta på vår hemsida.

Anettes Flyttstädning Sverige AB – vi är din städfirma i Borås!