Flyttstädning Flyttstäd Byggstädning Dödsbostädning Dödsbotömning Städning Flytthjälp

Flyttstädning & Dödsbostädning & Flytthjälp till bra priser

Flyttstädning & Dödsbostädning & Flytthjälp till bra priser

Flyttstädning & Dödsbostädning & Flytthjälp till bra priser. Därför kan ni boka in er för en förstaklassig flyttstäd som ni kan boka direkt via oss. Eftersom vi har just nu kampanj alla våra tjänster, så passa på att boka in er flyttstädning till ett attraktivt pris.

Prisvärd flyttstädningar

Prisvärd flyttstädningar som passar alla. Därför våra flyttstäd kan bokas dygnet runt till samma pris, och hög kvalitet. Från en snabb offert till att din personliga städning är klar tar vi hand om allt. Med attraktiva, marknadsmässiga priser och garanterad städning är vi säkra på att du blir nöjd. Vi anpassar oss gärna efter dina behov, till exempel om du vill kombinera städning och flytt.

Städfirma med kvalitet

Städfirma med kvalitet och städgaranti. Om du vill ha professionell städning i världsklass till ett rimligt pris är vi rätt företag för dig. Vi är ett städföretag som alltid sätter kunden först i allt vi gör. Vi anser aldrig att vårt jobb är klart förrän du är 100 % nöjd. När du vill boka en tid kan du ringa, eller maila oss. Alternativt kan du använda formuläret på vår webbplats. Alternativt kan du kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster, arbetsmetoder eller prissättning.

Dödsbostädning

Dödsbostädning är en tung uppgift att ta sig an.  När livet tar en helt annan vändning, och du förlorar en älskad person finns det många praktiska saker att göra. Det är då det är en bra idé att be om hjälp, för att ta hand om allt från städning till att tömma huset. När sorgen är som störst finns vi där, och hjälper dig gärna med din sorgeprocess.

Exempelvis så finns vi i

 

Hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01

info@anettesallservice.se