Flyttstädning Eskilstuna

Flyttstädning Eskilstuna

När du behöver hjälp med flyttstädning i Eskilstuna ska du vända dig till oss på Anettes Allservice. Hos oss får du en kvalitativt utförd flyttstädning utförd av yrkesproffs med gedigen kompetens och lång erfarenhet. Att flytta är ansträngande och det är ofta mycket att tänka på och samtidigt som flytten är under genomförande ska vardagspusslet samtidigt fortgå och gå ihop. Det kan därför vara skönt att bli avlastad i flyttstressen och ta hjälp av en extern firma med de mindre roliga och mer tidskrävande bitarna av flytten – till exempel flyttstädningen.

Så arbetar vi med flyttstädning i Eskilstuna

Hos oss på Anettes Allservice står alltid du som kund i centrum och vi går alltid in i alla projekt med omsorg och noggrannhet i utförandet. Då olika föreningar och samfälligheter kan ha olika uppfattningar och krav kring vad en flyttstädning bör innehålla har vi på Anettes Allservice valt att ta fram ett omfattande flyttstädningspaket som innefattar de vanligaste städmomenten som kan tänkas krävas vid en flyttstädning.

I vår flyttstädning ingår således en rad moment för de olika delarna av bostaden, och självklart alltid till ett rättvist pris. Vi på Anettes Allservice är en miljömedveten städfirma, vi anpassar alltid våra val av produkter och metoder så att de ska vara så pass skonsamma för miljön som möjligt.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Eskilstuna?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Allservice AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Alla våra tjänster

Vi på Anettes Allservice erbjuder våra kunder mer än enbart flyttstädning, detta då vi förstår att det är skönt att kunna förlita sig på ett företag som kan stå till tjänst inom all städ i Eskilstuna. Därför erbjuder vi i princip allt inom städning och kan dessutom hjälpa till med saneringar vid behov. Vi erbjuder följande inom städning:

 • Flyttstädning
 • Städning
 • Byggstädning
 • Dödsbostädning
 • Fönsterputsning
 • Hantverkare
 • Kontorsstädning
 • Murare
 • Målare
 • Sanering
 • Snickare
 • Studentstädning
 • Trappstädning
 • Flytthjälp

Bakgrunden till varför man känner att man vill ha avlastning med städningen kan se olika ut, kanske är man en äldre person som önskar bo kvar i sin bostad men inte klarar av att ta hand om hushållet eller så är man en flerbarnsfamilj som önskar få vardagspusslet att klaffa bättre. Oavsett anledning så finns vi på Anettes Allservice där och hjälper dig med att tillgodose dina städbehov.

Vi anpassar oss efter dina behov i Eskilstuna

Vi på Anettes Allservice har stor förståelse för alla kunders olikheter och att behoven mellan kunder kan variera. Därför anpassar vi alltid våra tjänster efter dig som kund och dina behov, när det kommer till kritan är din kundnöjdhet det högst prioriterade och för oss är det därför viktigt att alltid föra en kontinuerlig dialog med dig som kund inför flyttstädning för att resultat ska bli så pass bra som möjligt.

Var vi befinner oss

Vi är en rikstäckande firma och erbjuder våra städtjänster över hela landet, från Umeå i norr till Lund i söder hittar du oss och storleken på vår organisation förser dig som kund med ytterligare garantier om våra tjänster – vi har nöjda kunder över hela landet så var du än befinner dig och hur dina behov än må se ut så kan du alltid lita på oss på Anettes Allservice.

Boka flyttstädning i Eskilstuna

När du vill ha hjälp med flyttstädning i Eskilstuna ska du vända dig till oss på Anettes Allservice. Ta kontakt med oss om du vill veta mer om våra tjänster, vad vi erbjuder eller vill ha en offert på en komplett flyttstädning. Du når oss antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du finner här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra från dig – ta kontakt med oss på Anettes Allservice så tar vi hand om din flyttstädning i Eskilstuna och garanterar dig ett bra resultat genom lång erfarenhet, certifierad person och gedigna kunskaper!