Flyttstädning Gävle

När du ska flytta är det ofta mycket att tänka på och det kan därför vara skönt att anlita någon som tar hand om din flyttstädning i Gävle. Vi garanterar att din flyttstäd blir utförd och alltid med kvalitet. Med oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB får du alltid ett bra resultat och det till rätt pris. Vi arbetar alltid med dig som kund i centrum och anser oss färdiga med ett jobb först när du som kund är nöjd med resultatet.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Gavle-Stadfirma-Byggstadning-Dodsbotomning-Dodsbostadning

Flytten – ett stressmoment

Att flytta är förknippat med stress och i många fall är det mycket att tänka på som ska gå ihop under flytten för att det ska kunna flyta på så pass bra som möjligt. Genom att anlita oss för att ta hand om din flyttstädning i Gävle slipper du ett av de många stressmoment som finns kring flytten. Vi kan underlätta din flytt genom att ge dig en ypperlig flyttstädning och du kan flyttat in i ditt nya hem i lugn och ro.

Så arbetar vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB i Gävle

Alla vi som arbetar på Anettes Flyttstädning Sverige AB har lång och gedigen erfarenhet av branschen. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd och trygg med valet av oss som din städfirma inför flytten och vi tror på att en nöjd kund kommer ur ett väl utfört arbete och ur ett respektfullt bemötande. Tveka inte att kontakta oss så kan vi ge dig ett bra pris eller helt enkelt besvara dina frågor så att att det inte har finns några frågetecken den dag vi kommer och flyttstädar hos dig.

Flyttstädning med bra priser och garantier

Vi erbjuder bra priser och har lång vana av att flyttstädning. Flyttstädning med kvalitet är för oss en självklarhet. Hos oss får du prisvärd flyttstädning med generösa garantier på hela 7 dagar efter utförd flyttstäd. Fönsterputsning ingår i våra flyttstädningar då temperaturen tillåter och du når oss dygnet runt alla dagar i veckan. Flyttstädning levererar vi i hela Sverige och alltid till god kvalitet och service. Titta gärna i vår meny vilka städer vi arbetar i, men om du inte hittar din stad så kan du ändå vara säker att vi kan försöka lösa det på så smidigt sätt som möjligt.Vi erbjuder städtjänster till attraktiva priser med stor noggrannhet. I våra flyttstädningar så ingår allt det som krävs och vi vill leverera det bästa till våra kunder så att de kan fokusera på att komma in i sitt nya hem.

Vad som ingår i en flyttstädning kan du läsa här

Våra tjänster i Gästrikland

När kund beslutar för att kontakta oss så förstår vi att de verkligen har försökt att lösa det mesta själv men att tid och kraft inte räcker till. Det är fullt normalt och vi som städfirma vill verkligen leverera en kvalitativ tjänst men med goda garantier så att du som kund kan vara trygg i att den tjänst du lämnat i våra händer blir till belåtenhet.

I vår flyttstädning ingår således en rad moment för de olika delarna av bostaden, och självklart alltid till ett rättvist pris. Vi arbetar för att vara en miljömedveten städfirma, där vi försöker anpassa våra val av produkter och metoder så att de ska vara så skonsamma för miljön som möjligt.

Nu har vi berättat om våra flyttstädningar men vi har givetvis andra tjänster som skulle vara av intresse eller ni kanske behöver en kombination och vi möter alla önskemål och tillsammans skapar vi den tjänst som passar just dig. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Gävle?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Detta ingår i vår flyttstädning

Vad som ska eller bör ingå i en flyttstädning kan variera beroende på vad din förening har sagt. Därför har vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB gjort det enkelt genom att erbjuda våra kunder ett komplett paket med alla de städmoment som kan tänkas vara obligatoriska vid en flyttstädning:

Vardagsrum, sovrum och hall

 • Städas från tak till golv samt alla väggytor och kontakter så att dessa lämnas i fint skick vid utflytten
 • Skulle du ha önskemål om att inkludera andra moment i flyttstädningen så brukar vi kunna ordna detta. Vi anpassar alltid vårt erbjudande efter dig som kund och förstår att alla uppdrag ser olika ut.

Kök Spis

 • Rengöring bakom spisen och sidor samt spisens front
 • Rengöring av kokplattor/häll så att eventuella brännmärken och liknande försvinner
 • Rengöring av spisfläktens kåpa och filter, fläkten samlar snabbt på sig os och smuts och det är därför viktigt att denna rengörs ordentligt
 • Rengöring i ugn och värmeskåp och plåtar diskas, i ugnen samlas det snabbt smuts och det är inte alltid lätt att komma åt allt – men vi kan knepen!
 • Rengöring av ugnsgaller så att detta blir som nytt

Övrigt kök

 • Fönsterputsning alla sidor då temperaturen tillåter
 • Rengöring kyl och frys så att dessa återfår sin glans
 • Rengöring snickerier
 • Rengöring av element
 • Våttorkning av golv
 • Torkning av dörrar
 • Skåp och garderober rengörs både invändigt och utvändigt
 • Rengöring av väggar och tak
 • Toalett och badrum rengörs noggrant och eventuell smuts i fogar med mera tas om hand
 • Toalettstol och tvättställ avkalkas
 • Avkalkning av allt porslin
 • Rengöring golvbrunn i dusch
 • Rengöring av väggar

En rikstäckande organisation

Vi är en rikstäckande firma och erbjuder våra städtjänster över hela landet, från Umeå i norr till Lund i söder, och storleken på vår organisation förser dig som kund med ytterligare garantier om våra tjänster – vi har nöjda kunder över hela landet.

Vi kan erbjuda mer än bara flyttstädning i Gävle

Om du inte är i specifikt behov av just flyttstädning i Gävle men däremot behöver hjälp med någon annan typ av städtjänst. Då kan du självklart vända dig till oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som alla i stor grad kan anpassas efter dig och dina unika behov.

Boka flyttstädning i Gävle

När du ska flytta och vill ha hjälp med flyttstädning i Gävle, ta då kontakt med oss. Vi erbjuder en anpassad flyttstädning utförd av erfarna yrkesproffs till en rättvis prissättning. Så om du har fler frågor kring vår flyttstädning, våra priser, eller vill boka en flyttstädning, ta då kontakt med oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida.