Flyttstädning Göteborg

När du behöver hjälp med flyttstädning i Göteborg så ska du vända dig till oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Hos oss får du ett kvalitativt utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris och vi som arbetar på Anettes Flyttstädning Sverige AB har alla gedigen erfarenhet av städbranschen och använder oss enbart av beprövade metoder och hjälpmedel när vi utför flyttstädningar.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Goteborg-Stadfirma-Byggstadning-Dodsbotomning-Dodsbostadning-Flytthjalp

Viktigt att din flyttstädning i Göteborg blir korrekt utförd

Att flyttstäda kanske inte är den roligaste delen av en flytt men faktum är att det är viktigare än vad många tror att den faktiskt utförs noggrant och korrekt. När vi säger att flyttstädningen skall utföras korrekt så syftar vi främst på det faktum att hyres- eller bostadsrättsföreningen i de allra flesta fall har en lista på saker de kräver att den som flyttar ut skall göra i ordning innan dess att bostaden lämnas. Då dessa listor på krav kan se olika ut och vi vill inte ta risken att missa något i flyttstädningen så har vi valt att erbjuda ett komplett städpaket redan från början där de flesta tänkbara moment ingår.

Detta ingår i vår flyttstädning:

  • Dammsugning av samtliga golvytor
  • Moppning/skurning av samtliga golvytor
  • Rengöring av fönster, köksarmatur och vitvaror
  • Rengöring av avlopp
  • Genomgång av väggar och borttagning av eventuella fläckar med mera

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Du kan lita på oss

Att anlita oss för flyttstädning i Göteborg ska kännas både tryggt och enkelt. Vi återkopplar alltid så snabbt som möjligt till våra kunder och ger alltid sju dagars garanti på det arbete som utför, vilket innebär att om antingen du eller din hyres- eller bostadsrättsförening inte är nöjda så kommer vi tillbaka och gör om och gör rätt tills resultatet lever upp till förväntan.

Mer än bara flyttstädning i Göteborg

Vi förstår att livet kan se olika ut och att man därför kan behöva hjälp eller avlastning av olika slag med exempelvis städningen. Just därför kan vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB erbjuda våra kunder ett brett utbud av städtjänster och anpassar såklart alltid våra tjänster efter dina behov. Följande tjänster erbjuder vi våra kunder:

  • Dödsbostädning – efter ett dödsfall är där mycket att ta in och smälta, samtidigt finns där många praktiska saker som måste tas om hand och vi förstår att det inte är en rolig upplevelse att ta hand om ett dödsbo och därför kan vara skönt att anlita någon som tar hand om städningen av detta åt en.
  • Byggstädning – vi hjälper dig med att städa upp efter din renovering. Med lång erfarenhet och beprövade tillvägagångssätt garanterar vi dig ett resultat i toppklass.
  • Städning – vi är din kompletta städfirma och med verksamhet över hela landet kan vi garantera dig en trygg och personlig kundupplevelse. Oavsett om du är ett företag i behov av kontorsstädning, eller privatperson i behov av städning i hemmet så kan du alltid vända dig till oss.

Hantverkstjänster

Utöver städtjänster av olika slag kan vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB även erbjuda hantverkstjänster i Göteborg, exempelvis kan vi hjälpa dig med att planera och bygga din altan eller ditt nya kök.

Välj vår flyttstädning i Göteborg

När du vill ha en städfirma i Göteborg som bryr sig om dig och finns där för dig så ska du välja oss. Vi ser till dig som kund och sätter alltid dina önskemål i centrum av arbetet.

Oavsett vilken typ av städtjänst du är i behov av så kan du alltid lita på oss, så ta kontakt med oss via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida så återkopplar vi till dig med ett konkurrenskraftigt pris.

Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB är din städfirma i Göteborg!