Flyttstädning Helsingborg

Flyttstädning Helsingborg

När du behöver hjälp med flyttstädning i Helsingborg så ska du vända dig till oss på Anettes Allservice. Vi förstår hur påfrestande en flytt kan vara, samtidigt är vi också medvetna om hur pass viktigt det är att allt blir rätt – inte minst flyttstädningen. För att få avlastning i flyttstressen kan det därför vara skönt att anlita oss på Anettes Allservice som hjälper dig med just flyttstädningen och därmed avlastar dig i flyttkaoset.

Prisvärd flyttstäd i Helsingborg

Vi kan erbjuda alla våra kunder en prisvärd flyttstädning med generösa garantier som utförs av vår personal med lång branschvana och med stort kundfokus där våra tjänster håller god kvalitet.

Därför ska du anlita oss på Anettes Allservice

Att flytta är som sagt ett stort projekt och det är oftast mycket att tänka på även före och efter det att flytten är genomförd. Samtidigt ska också vardagen flyta på och det kan därför vara skönt att veta att vi på Anettes Allservice finns där för dig när du behöver hjälp med flyttstädningen i Helsingborg. Flyttstädningen är ett sådant moment som bara måste genomföras och det är framför allt viktigt att det blir rätt utfört annars kan det komma påföljder.

När du anlitar oss för att genomföra din flyttstädning i Helsingborg så kan du känna dig säker på att du får ett väl utfört arbete. Vi anpassar alltid vår tjänst efter dina behov och med lång och gedigen erfarenhet bakom oss ser vi till att din gamla bostad blir så ren som ny.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Allservice AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Detta ingår i vår flyttstädning

Vad det ställs för specifika krav på en flyttstädning kan varier beroende på hyres- och bostadsrättsförening. Därför har vi på Anettes Allservice valt att inkludera ett brett antal tjänster i vårt erbjudande om flyttstädning för att på så vis kunna försäkra dig som kund om att alla områden täcks in. Följande moment brukar ingå i en flyttstädning:

  • Dammsugning av samtliga golvytor
  • Moppning/skurning av samtliga golvytor
  • Rengöring av fönster, köksarmatur och vitvaror
  • Rengöring av avlopp
  • Genomgång av väggar och borttagning av eventuella fläckar med mera

Mer än bara flyttstädning

Vi på Anettes Allservice erbjuder våra kunder mer än bara flyttstädning i Helsingborg. Kanske är du på ålderns höst och behöver hjälp med hemstädning? Eller är du kanske småbarnsförälder och i behov av att frigöra mer tid i vardagen? Oavsett varför och till vad du behöver en hjälpande hand med städningen så kan du alltid lita på oss på Anettes Allservice.

Om oss på Anettes Allservice

Vi på Anettes Allservice tror på att ett gediget utfört arbete inte behöver kosta skjortan. Att välja oss ska kännas tryggt och priset ska kännas rättvist, för det är så vi tror att man på bästa sätt skapar långsiktiga och bra relationer med sina kunder.

Välj oss till din flyttstädning i Helsingborg

När du vill ha hjälp med flyttstädning i Helsingborg ska du vända dig till oss på Anettes Allservice, vi erbjuder dig ett kvalitativt utfört arbete och med gedigen erfarenhet och rätt kompetens garanterar vi dig som kund ett strålande rent resultat! Så ta kontakt med oss, antingen via telefon, mail eller via det kontaktformulär som du hittar här på vår webbsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.