Flyttstädning Flyttstäd Gävle

Flyttstädning i Gävle till förmånligt pris och garantier

Flyttstädning i Gävle till förmånligt pris och garantier

Flyttstädning i Gävle till förmånligt pris och garantier. Därför kan vi erbjuda dig som kund i Gävle en utomordentlig god kvalitet på våra flyttstädningar. Vår personal levererar en väl utförd flyttstäd och ger alla våra kunder en ypperlig service.

Flyttstäd i Gävle

Flyttstäd i Gävle när du flyttar finns det många saker att göra. Så när du lämnar ditt gamla hus kanske du inte har tillräckligt med tid eller energi för att städa upp vid inflyttningen. När detta händer finns Anettes Flyttstädning Sverige AB som en reservlösning. Där våra medarbetare hjälper dig att ge ett väldoftande och gnistrande hem till nästa hyresgäster. Du kan slappna av och fokusera på annat. Du kommer att kunna komma in i ditt nya hem, ladda batterierna och göra andra viktiga saker i livet.

Städfirma Gävle

Städfirma i Gävle finns online för er året om. Vårt städföretag sätter alltid dig som kund i centrum för allt vi gör, och vi utför varje projekt med omsorg och precision. Olika föreningar och samhällen kan ha olika uppfattningar och krav på innehållet i flyttstädningen och Anettes Flyttstädning Sverige AB har valt att ta fram ett heltäckande flyttstädningspaket. I detta paket ingår de vanligaste rengöringsartiklarna som anses nödvändiga för inflyttningsstädningen. Flyttstädningen innehåller alltså flera steg för olika delar av huset och givetvis alltid till ett rimligt pris. Vi är ett miljövänligt städföretag. Vi anpassar oss alltid för att välja produkter och metoder som är så miljövänliga som möjligt.

 

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom kort!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se