Flyttstädning Stockholm Flyttstäd Bra pris

Flyttstädning i Stockholm till bra pris och med generösa garantier

Flyttstädning i Stockholm till bra pris och med generösa garantier

Flyttstädning i Stockholm till bra pris och med generösa garantier. Du kan boka genom oss för prisvärd flyttstädning oavsett var du bor i Sverige. Om du vill veta hur mycket en flyttstädning kommer att kosta, låt oss veta vad du har, hur stort ditt rum är och om du har extra utrymme. Om du är orolig för hur mycket flyttstädningen kommer att kosta ger vi dig en gratis uppskattning. Våra flyttkostnader är bland de lägsta på marknaden. Det som gör oss unika är att vi tack vare våra låga omkostnader kan hålla våra priser för flyttstädning låga. Vilket gynnar slutanvändarna som anlitar oss. Våra låga städpriser minskar belastningen på våra kunders plånböcker.

Städfirma Stockholm

Anettes Flyttstädning Sverige AB tänker på er som sliter med flyttstädning i november, och önskar inget hellre att hjälpa er med er flyttstädning. Så att ni kan fokusera på att komma in i ditt nya boend, och få fokusera på att pynta inför 1:a advent, och kommande jul.

Julen innebär mycket stress, och allt ska klaffa så varför inte minimera din flyttstress, och slippa städa er gamla bostad, men låta den inflyttande få njuta av samma lugn, och få flytta in i en välluktande, och ren bostad.

Generösa garantier

Vi lämnar 7 dagars garanti på våra flyttstädningar, och vi kommer att göra allt för att du som kund. Kan lämna över nycklarna till den inflyttande, och veta att hen kommer att i lugn, och ro. Få inreda sitt nya hem utan att behöva känna att den inte uppfyller hens krav på renhet.

Öppet alla dagar & dygnet runt

Vi kan leverera dig en snabb offert  och när du då i lugn, och ro har fått känna efter om det passar din portmonnä, så fyller du i medskickad länk vårt bokningsformulär, och här startar vår resa tillsammans. Jag bokar då in mina medarbetare som besitter många års erfarenhet och som har dig som kund i fokus så att din flyttstädning ska ge dig det allra bästa. Så tveka inte kontakta oss och vi lotsar dig genom din resa från ett hem till ett annat.

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se