Flyttstädning Lund

Bra priser på vår flyttstädning i Lund både till privatpersoner och företag. Vi erbjuder också flyttstädning åt alla studenter i Lund och där har vi fantastiska priser just för att studentstäd i Lund är en viktig sak för oss att alla skall ha råd till flyttstädning med hög kvalitet. I vår flyttstäd så ingår alla moment och vi följer alla uppsatta riktlinjer som handlar om flyttstädning. Så anlitar du Anettes Flyttstädning Sverige AB får du kvalitet till bästa pris på din bokade flyttstäd.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning Flyttstäd Lund

Flyttstäd med finess & garanti

Då vi har duktig personal se erbjuder vi generösa garantier och utför våra flyttstädningar i Lund med både finess och tillgänglig för alla dygnet runt. Offert dygnet runt med snabba svar garanteras.

Välkommen

SNABBOFFERT

Boka billig & bra flyttstädning i Lund

Vi erbjuder dig i Lund att boka flyttstädning där allt städas från damm och smuts så nästa inflyttande kan komma in i ett välstädat hem. Speciella städlistor som vi checkar av punkt för punkt. Välutbildad & skicklig personal hjälper dig med din flyttstäd & då kan du slappna av & förlita dig på att det blir utfört med kvalitet & finess.

Flyttstädningar i Lund

Vi har idag samarbete med både mäklare och fastighetsägare som ger oss många uppdrag inom flyttstädning. Det glädjer oss att så många i Lund fått upp ögonen för att vi erbjuder kvalitet på alla våra flyttstädningar. Kontakta oss för en gratis offert.