Flyttstädning Malmö

När du behöver flyttstädning i Malmö så ska du vända dig till oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Hos oss får du en komplett städfirma som ser till dig som kund och dina unika behov. Vi förstår att en flytt är ett stort projekt och att det är mycket att tänka på, därför kan det vara skönt att få avlastning med den minst “roliga” delen av flytten; nämligen flyttstädningen.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Malmo-Stadfirma-Byggstadning-Dodsbotomning-Dodsbostadning-Flytthjalp

Därför ska du anlita oss

Hos oss står alltid du som kund i centrum och när du anlitar oss för att ta hand om din flyttstädning i Malmö så ska du kunna göra det med vetskapen om ett bra resultat. Vi som arbetar på Anettes Flyttstädning Sverige AB har alla gedigen erfarenhet av städbranschen och i vårt dagliga yrke använder vi oss enbart av beprövade metoder och tillvägagångssätt för att på så vis kunna garantera dig som kund ett strålande rent resultat.

Att tänka på när det kommer till flyttstädning i Malmö

När det kommer till flyttstädning i Malmö så finns det vissa saker som kan vara viktiga att tänka på. Bland annat ska man ha i åtanke att flyttstädningen i de flesta fall kommer med vissa krav på den som flyttar ut – med andra ord den som skall stå för städningen. Vanligt är att bostads- eller hyresgästföreningen sätter upp en lista över de moment som de kräver genomförs under flyttstädningen. Om dessa inte levs upp till kan det potentiellt resultera i påföljder i form av straffavgifter med mera.

Genom att anlita oss för att ta hand om din flyttstädning i Malmö slipper du förstås tänka på något av detta. Vi garanterar dig ett väl utfört arbete och i vår flyttstädning ingår alla de vanligaste städmoment som kan tänkas vara ett krav från bostads- eller hyresrättsföreningens sida.

Detta ingår i vår flyttstädning:

  • Dammsugning av samtliga golvytor
  • Moppning/skurning av samtliga golvytor
  • Rengöring av fönster, köksarmatur och vitvaror
  • Rengöring av avlopp
  • Genomgång av väggar och borttagning av eventuella fläckar med mera

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Mer än bara flyttstädning

Utöver flyttstädning kan vi hjälpa dig med de flesta typer av städuppdrag i Malmö. Följande tjänster erbjuder vi våra kunder:

  • Dödsbostädning – efter ett dödsfall är där mycket att ta in och smälta, samtidigt finns där många praktiska saker som måste tas om hand och vi förstår att det inte är en rolig upplevelse att ta hand om ett dödsbo och därför kan vara skönt att anlita någon som tar hand om städningen.
  • Byggstädning – vi hjälper dig med att städa upp efter din renovering. Med lång erfarenhet och beprövade tillvägagångssätt garanterar vi dig ett resultat i toppklass.
  • Städning – vi är din kompletta städfirma och med verksamhet över hela landet kan vi garantera dig en trygg och personlig kundupplevelse. Oavsett om du är ett företag i behov av kontorsstädning, eller privatperson i behov av städning i hemmet så kan du alltid vända dig till oss.

Hantverkstjänster

Utöver städning kan vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB även erbjuda ett brett utbud av hantverkstjänster i Malmö. Vare sig det rör sig om en ny altan, ett nytt kök eller varför inte en ny carport, så kan du alltid lita på oss. Vi har ett brett kontaktnät inom ett flertal branscher och hjälper dig med att hitta rätt hantverkare i just ditt närområde.

Vår affärsidé

Vi brinner, som namnet antyder, för service. För oss är det därför alltid en självklarhet att du som kund alltid står i centrum för verksamheten och vi finns där för dig dygnet runt för att leverera professionellt utförda tjänster över hela landet.

Ta kontakt med oss för flyttstädning i Malmö

Så oavsett hur dina behov ser ut, vad för typ av lösning du efterfrågar och oavsett var i landet du befinner dig så kan du vara säker på att vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB alltid finns där för att hjälpa dig. Vi har lång och gedigen erfarenhet av allt från flyttstädning och fönsterputsning till dödsbostädning och städning i hemmet.

Ta kontakt med oss antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida, så hjälper vi dig i Malmö så snart som möjligt – vi är din städfirma och var än i landet du bor så kan du alltid lita på oss när du vill ha snabb service och ett väl utfört arbete!