Flyttstädning Mariestad

Vi erbjuder flyttstäd i Mariestad och har många års städvana så du kan tryggt anlita oss. Vi har generösa priser & garantier så att du skall få ett skinande rent hem. Vår flyttstäd utförs efter speciella städlistor så inget skall missas eller glömmas bort. Självklart kan du boka fönsterputs av din inglasade balkong eller veranda och vi säljer givetvis en komplett flyttstädning. Vid flyttstädning är det enda du behöver tänka på att tömma objektet & stänga av kyl & frys så vi kan utföra flyttstädningen.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning Mariestad Flyttstäd

När du vill ha kvalitet på din flyttstädning i Mariestad

Då kvaliteten avgör då skiljer vi oss från mängden. Många år och tusentals flyttstädningar bidrar till kvalitet & smidighet. Vi vet att en flyttstädning måste utföras mycket noggrant för att den skall gå igenom de hårda krav som idag ställs på besiktningarna efter en flyttstäd. Testa oss för din flyttstädning i Mariestad. Hjärtligt välkommen.

SNABBOFFERT

Flyttstädningar i Mariestad med bra priser

Vi erbjuder flyttstädning i Mariestad där alla moment betas av en efter en. Vi lämnar ingen smuts kvar efter vår flyttstäd. Sen att vi erbjuder generösa priser gör att alla har råd med våra flyttstädningar. Fönster putsas och som tillägg kan man boka även inglasade balkonger & verandor om så önskas. Vår personal har fått gedigna utbildningar inom all slags städning, med speciell spetskompetens just för att kunna leverera högkvalitativa flyttstädningar i Mariestad.

Varför välja just oss för din flyttstädning?

  • Vi har duktig personal som kan utföra flyttstädningar.
  • Tillgängliga dygnet runt 24/7.
  • Gratis offert & snabba svar.
  • Attraktiva priser erbjuds.

Vi nås dygnet runt för bokningar av flyttstädningar

Vi erbjuder öppentider 24/7/365 så varmt välkommen med din offertförfrågan eller bokning. Med vänliga hälsningar Anettes Flyttstädning Sverige AB.