Flyttstädning Örnsköldsvik

Flyttstädning Örnsköldsvik

Anettes Allservice är er städtjänstfirma som utför det mesta inom städ. En av våra största tjänster är flyttstädning, vilken vi erbjuder i bland annat Örnsköldsvik. Ni kan, både som privatpersoner och företag, höra av er till oss dygnet runt för att höra med oss om våra tjänster. Vi erbjuder både ett bra pris och skickliga medarbetare samt hjälper er gärna inför er stora flytt – så ni kan fokusera på er nya bostad.

Mer än bara flyttstädning

Då vi erbjuder mer än enbart flyttstädning kan ni bland annat få ett ännu bättre pris på er flyttstädning om ni bokar städet i samband med flytthjälp. Alla våra tjänster kan ni få hjälp med i stora delar av landet – från Falun och Kalix till Örebro och Örnsköldsvik. Ni ser själva vad ni kan vara i behov av, vi hjälper er till ett rimligt pris.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Örnsköldsvik?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Allservice AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning i Örnsköldsvik med oss

Att flytta från en bostad till en annan kräver mycket energi och tid. Lösgör lite av båda genom att anlita oss att ta hand om din flyttstädning. Vi anpassar oss självklart efter dina önskemål och erbjuder en trygg och säker tjänst. Med både ett fast pris och en nöjd kundgaranti kan ni lita på att ni kommer bli nöjda.

Det enda ni behöver tänka på inför att vi kommer och flyttstädar hos er är att stänga kyl och frys samt lämna dessa med öppna dörrar. Se även till att det är tömt överallt inför att vi kommer.

Det är mycket som måste städas under en flyttstädning och därför krävs det ett noggrant öga, vilket är precis det vi har. I många fall kan checklistan över de moment som ska utföras under flyttstädningen se olika ut beroende på var man befinner sig och vilken förening man har, därför har vi gjort det enkelt och tagit fram ett enhetligt paket som innehåller alla de tänkbara moment som kan komma att krävas vid en flyttstädning.

Varför välja oss?

Med våra underentreprenörer kan vi erbjuda att ta uppdrag i hela Sverige. Vi är auktoriserade och städar alltid miljömässigt med hållbara produkter som är snälla mot vår natur. Hör av er via vårt kontaktformulär här på hemsidan eller ring/maila oss så hjälper vi er med er flyttstädning i Örnsköldsvik eller i övriga delar av landet. Vi tillgodoser dina städbehov och arbetar alltid med dig som kund i centrum för vår verksamhet, vi är Anettes Allservice!