Flyttstädning Örnsköldsvik

Anettes Flyttstädning Sverige AB är er städtjänstfirma som utför det mesta inom städ i Örnsköldsvik med omnejd. Just Övik är min hemstad där mina rötter finns så det ligger mig oerhört varmt om hjärtat.  En av våra största tjänster är flyttstädning, vilken vi erbjuder i bland annat Örnsköldsvik. Ni kan, både som privatpersoner och företag, höra av er till oss dygnet runt för att höra med oss om våra tjänster. Vi erbjuder både ett bra pris och skickliga medarbetare samt hjälper er gärna inför er stora flytt – så ni kan fokusera på er nya bostad. Vår personal i Övik har fått gedigen utbildning & vi ger personalen bra villkor & det gör att de vill fortsatt var anställd av oss och ge dig som slutkund ett väl utfört arbete där din flyttstädning blir perfekt utförd.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Ornskoldsvik-Stadfirma-Flytthjalp-Dodsbostadning-Dodsbotomning

Mer än bara flyttstädning

Då vi erbjuder mer än enbart flyttstädning kan ni bland annat få ett ännu bättre pris på er flyttstädning om ni bokar städet i samband med flytthjälp. Alla våra tjänster kan ni få hjälp med i stora delar av landet – från Falun och Kalix till Örebro och Örnsköldsvik. Ni ser själva vad ni kan vara i behov av, vi hjälper er till ett rimligt pris. Vi utför både flyttstädning, dödsbostädning, dödsbotömningar och allt som har med städning att göra.

Vad ingår i en flyttstäd

Vi börjar med att ge dig en offert tillsammans med vårt bokningsformulär och tycker du att priset passar din plånbok så skickar du oss din bokning genom att fylla i formuläret med dina uppgifter och datum när du önskar få hjälp med din flyttstädning. Vi kommer därefter att skicka dig en bokningsbekräftelse så är du inbokad och klar. Då utför vår kompetenta personal din flyttstädning och gör allt att hjälpa dig att minska stressen och du kan fokusera på att komma in i ditt nya hem.

BOKA DIN FLYTTSTÄDNING I ÖRNSKÖLDSVIK

Har du frågor om vårt erbjudande, hur vi arbetar eller vår prissättning? Ta då kontakt med oss på via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida. Att boka och anlita oss för att genomföra din flyttstädning i Örnsköldsvik ska vara enkelt och tryggt. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer om vårt erbjudande – vi tar hand om din flyttstädning – Anettes Flyttstädning Sverige AB.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Örnsköldsvik?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning i Örnsköldsvik

Att flytta från en bostad till en annan kräver mycket energi och tid. Lösgör lite av båda genom att anlita oss att ta hand om din flyttstädning. Vi anpassar oss självklart efter dina önskemål och erbjuder en trygg och säker tjänst. Med både ett fast pris och en nöjd kundgaranti kan ni lita på att ni kommer bli nöjda.

Det enda ni behöver tänka på inför att vi kommer och flyttstädar hos er är att stänga kyl och frys samt lämna dessa med öppna dörrar. Se även till att det är tömt överallt inför att vi kommer.

Det är mycket som måste städas under en flyttstädning och därför krävs det ett noggrant öga, vilket är precis det vi har. I många fall kan checklistan över de moment som ska utföras under flyttstädningen se olika ut beroende på var man befinner sig och vilken förening man har, därför har vi gjort det enkelt och tagit fram ett enhetligt paket som innehåller alla de tänkbara moment som kan komma att krävas vid en flyttstädning.

Pris flyttstädning i Örnsköldsvik

Söker du kvalitet till rätt pris för din flyttstädning i Övik så har du kommit rätt. Vi jobbar efter kvm priser så skicka in din förfrågan direkt till oss så återkommer vi direkt med ett attraktivt pris som passar just dig.

Varför välja oss?

Med vår duktiga personal med lång erfarenhet kan vi erbjuda att ta uppdrag i Örnsköldsvik med omnejd. Du skall välja oss om du vill ha kvalitet till rätt pris. Vi är auktoriserade och städar alltid miljömässigt med hållbara produkter som är snälla mot vår natur. Hör av er via vårt kontaktformulär här på hemsidan eller ring/maila oss så hjälper vi er med er flyttstädning i Örnsköldsvik eller i övriga delar av landet. Vi tillgodoser dina städbehov och arbetar alltid med dig som kund i centrum för vår verksamhet, vi är måna om att du som kund skall få en tjänst som du är stolt över efter din flyttstädning. Du når oss dygnet runt med dina frågor eller kanske vill du ha en gratis offert? Hjärtligt Välkommen.