Flyttstädning Östersund

Flyttstädning i Östersund – så enkelt som det bara kan bli. Att flytta är ett stort och tidskrävande projekt. Det är oftast mycket att tänka på kring en flytt och många moment som ska klaffa med tidsschemat så att allting flyter på så bra som möjligt. En av de minst roliga och mest tidskrävande momenten under flytten är flyttstädningen. Det kan därför vara skönt att överlåta ansvaret för flyttstädningen till oss. Med lång och gedigen erfarenhet i ryggen och kompetent personalstyrka garanterar vi dig som kund ett resultat i världsklass – och alltid till en schysst prissättning.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Ostersund-Stadfirma-Dodsbostadning-Dodsbotomning-Flytthjalp-Byggstadning

Så arbetar vi med flyttstädning i Östersund

Hos oss står alltid du som kund i centrum och vi tror att en nöjd kund uppnås bäst genom ett väl utfört arbete och god kundkontakt. Därför erbjuder vi alltid sju dagars städgaranti på samtliga av våra tjänster så om du av någon anledning inte tycker att resultatet lever upp till förväntan eller ställda krav, ja då gör vi om och gör rätt. Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB arbetar dessutom alltid miljövänligt och använder oss enbart av klimatvänliga produkter och metoder.

Vilka krav som finns på en flyttstädning kan se olika ut och därför har vi valt att ta fram ett omfattande städpaket för flyttstädning inom vilket de flesta moment som kan tänkas krävas vid en flyttstädning är inräknade. På så vis kan du i lugn och ro luta dig tillbaka i vetskap om att din flyttstädning utförs korrekt och enligt de krav som gäller.

Prisvärd flyttstäd med generösa garantier

I Östersund ger vi dig som kund en prisvärd flyttstäd med garanti på 7 dagar då vi vill att våra kunder ska vara trygg i att deras flyttstädning ska utföras minutiöst och noggrant så att nästa boende ska trivas i sitt nya boende. Det är även förmånliga priser på vår flyttstädning så att det inte bränner stora hål i plånboken. Vi finns till för våra kunder årets alla dagar dygnet runt och inga frågor är för dumma, vi guidar dig genom din flyttstädning och du kan även läsa mer om detta här

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Östersund?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Om oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB

Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB arbetar som sagt alltid med dig som kund i centrum för vår dagliga verksamhet och vi tror på att en kvalitativt utförd tjänst inte behöver krocka med ett överdrivet högt pris.

Utöver flyttstädning har vi också ett brett utbud av övriga städtjänster i Östersund som vi kan erbjuda dig som kund. Allt från hemstädning för de som vill frigöra mer tid i vardagen till utförande av specifika städmoment såsom fönsterputsning.

Boka din flyttstädning i Östersund

Om du har fler frågor om våra tjänster, vill boka flyttstädning i Östersund eller helt enkelt har fler frågor kring våra priser så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar på vår hemsida.

Vi garanterar dig en trygg och trivsam kundupplevelse genom gedigen kompetens och noggrannhet i varje moment av städningen.

Anettes Flyttstädning Sverige AB – vi tar hand om din flyttstädning i Östersund!