Platser som inte missas av din städfirma vid flyttstädning

Platser som inte missas av din städfirma vid flyttstädning

Platser som inte missas av din städfirma vid flyttstädning, men som du kanske får erfarenhet av. Du kanske tillhör de som tänker att en flyttstädning borde man väl klara av själv.  Du ska veta att det antagligen kommer att göras missar som du kanske kommer undan med om du har tur. Upptäcks missarna så kan det bli en dyr läxa, och onödig kostnad för dig. Den som inte har vana eller erfarenhet av flyttstädning är sällan medveten om vad som egentligen krävs.

Tror du inte att det är sant så läs gärna vidare och se vad många missar. Det kan även vara saker som du antagligen inte har gjort sedan du flyttade in i din bostad.

Lysknappar och strömbrytare

Med tiden så blir lysknappar och strömbrytare på väggarna ganska smutsiga, men inget du tänker på. Utan du har blivit van att de ändrat färg från vit till lite gulbeige. Det du kanske inte vet är att de faktiskt är fulla av smuts och fett. Vid en flyttstädning får man inte glömma dessa, de ska inte ha avlagringar,och annan smuts med för den delen.

Väggar rengörs vid flyttstädning

Väggar ska rengörs också i en flyttstädning, och det vet städfirmor som jobbar professionellt med det. Handen på hjärtat-När torkade du av dina väggar sist? Just damm och spindelnät som sitter i taket ska också torkas bort.

Genom att använda rätt teknik och städmaterial för att resultatet ska bli bra. Då du mest troligt inte torkat vägarna regelbundet så måste du köpa material för jobbet. Är du utan rätt städmaterial är risken stor för att du struntar i detta moment, med kontenta att du får anlita en städfirma efter din besiktning av din städning.

Garderobens insida

Garderobens insida kan lätt glömmas bort. Visst kan du tycka att just din garderob är fräsch, men det är viktigt att tänka på att vi kan vara olika och ha olik syn på vad som räknas som rent. Ditt husdjur har kanske gjort en hylla i garderoben till sin sovplats. Vilket inte kommer att gillas när nästa inflyttande hittar hund eller katthår i garderoben.

Det är hela insidan av garderoben som ska torkas, inte bara hyllorna. Insidan av garderobsdörren kan även den ha sina smutsfläckar. Det kommer den som ska flytta in i din gamla bostad inte att gilla!

Ordning och reda efter städning

Ordning och reda efter städning

Golvbrunnar ska öppnas!

Ett av de vanligare missarna som personer gör själva men som en städfirma med städgaranti aldrig missar. Inte räcker det att golv torkas, och plocka bort hår och smuts från gallret. Gallren ska öppnas så att man med rengöringsmedel och borste kan komma åt att rengöra ordenligt.

Så en flyttstädning är inget för den oerfarne utan den kräver enorm tid och engagemang. Så gör dig själv en stor tjänst och låt en städfirma med erfarenhet ta sig an uppdraget. Då kan du vara säker på att nämnda missar och mer är med i städningen.

Du kan ju även göra något bättre under tiden. Bara det är en orsak nog till att inte ta onödig risk att göra misstag som blir tidskrävande och dyra.