Gavle-Flyttstadning-Byggstadning-Dodsbostadning-Brapris

Prisvärd flyttstädning i Gävle

Prisvärd flyttstädning i Gävle

Prisvärd flyttstädning i Gävle . När du flyttar från ett boende till ett annat kan det vara både förväntansfullt men såklart påfrestande. Samt all inredning samt städa ur den gamla bostaden. Så för att kunna minimera detta arbete så tveka inte att anlita oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. En städfirma som med sin kompetenta personal vill underlätta för dig vid din flytt. Genom att ta uppdraget att flyttstäda din bostad, så att nästa boende kan sjunka ned i soffan och njuta av ett väldoftande boende.

Vad ingår i vår flyttstädning

Därför har allt fler har insett fördelarna att med Rutavdraget på 50 procent av kostnaden slippa flyttstäda och istället få komma in i sitt nya boende och få ladda sina batterier efter en jobbig flytt.

Städ av kök

Därför i vår städning så utför en grundlig rengöring av bland annat din spis såsom undersida samt ovansida som sidor och väggar. Vi rengör även plattor, spishäll, fläkt, kåpa och filter samt ugn plåtar och galler.

Städ badrum

Toalett och badrum tar lång tid av en flyttstädning att rengöra grundligt och vi försöker avkalka de ytor som går.

Därefter rengörs toalettstol, tvättställ och badkar/duschhörna samt golvbrunnar och kakelväggar.

Städ av övriga rum

Städ av övriga rum städas även fönster element och garderober, eluttag, golv, dörrar, skåp, väggar, och tak

Vad ingår inte i en flyttstädning

Nikotinskadade objekt.

Bortforsling av möbler, sopor, etc.

Borttag av tejp, häftmassa, klistermärken och liknande på dörrar, snickerier och väggar.

Ingår fönsterputs

Eftersom fönsterputs ingår i våra flyttstädningar men förutsatt om väder och förhållanden i bostaden tillåter detta.

Sammanfattningsvis

Att hitta prisvärda och pålitliga flyttstädningstjänster i Gävle är avgörande för en smidig och stressfri flyttprocess. Genom att prioritera ett välrenommerat städföretag som erbjuder konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ service, kan individer säkerställa att deras tidigare bostad lämnas i perfekt skick. Detta uppfyller inte bara kraven i hyresavtalet utan bidrar också till en positiv upplevelse för både tidigare och nya hyresgäster. Att investera i prisvärd flyttstädning är därför ett lönsamt beslut för alla i Gävle som förbereder sig för en flytt.