Problemfri flyttstädning med vår städfirma i Malmö

Problemfri flyttstädning med vår städfirma i Malmö

Problemfri flyttstädning med vår städfirma i Malmö

Problemfri flyttstädning får du med vår städfirma i Malmö. Vad är viktigast för dig? Priset? Kvalitet? Arbetsvillkor? Eller är du ute efter hög kvalitet, och låga priser utan att kompromissa med arbetsvillkoren, har du kommit till rätt ställe. Eftersom vi har de lägsta priserna av alla flesta städfirmor i Malmö eftersom vi vill att alla oavsett om det är småbarnsföräldrar, studenter eller pensionärer, ska ha råd att anlita en städfirma. Om du letar efter en bekymmersfri flyttstädning har du kommit till rätt ställe.

Prisvärd flyttstäd i Malmö

Prisvärd flyttstäd i Malmö som matchar övriga städföretag, och vi håller låga priser men med hög kvalitet. Därför kan du lita på oss för högkvalitativ, och prisvärd flyttstädning i Malmö. Eftersom vi utför hundratals flyttstädningar i Malmö varje år, så vi vet vad vi gör. En flyttstädning ska vara möjligt för alla. Därför kan du när du bokar din flyttstädning ta del av RUT avdraget, som ger rabatter och sänker dina städkostnader rejält. Dessutom får du hela 50 % rabatt på kostnaden för din flyttstädning. Sedan är det självklart att fönsterputs ingår i våra flyttstädningar, och allt material är inkluderat.

 

Prisvärd flyttstäd i Malmö

Våra flyttstädningar i Malmö

I Malmö kan du boka en flyttstädning som tar bort allt damm och smuts rent så att nästa boende kan komma in i ett rent och välstädat hem. Av den anledningen har vi skapat en speciell städlista som vi kontrollerar punkt för punkt. Det innebär att vår välutbildade och skickliga personal kan hjälpa dig med din flyttstädning. Idag arbetar vi med mäklare och fastighetsägare och får en hel del flyttstädningsjobb, och de rekommenderar oss till sina kunder och hyresgäster. Vi är därför glada över att ha uppmärksammat många i Malmö på att vi erbjuder hög kvalitet i all vår flyttstädning. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Flyttstäd med garanti i Malmö

Dessutom garanterar vi att du, och de som tar över din bostad är nöjda. Denna garanti är uppbyggd på så sätt att om de inblandade parterna inte är nöjda med städningen, kommer vi att granska och åtgärda bristerna ifråga. Vi är inte nöjda förrän kunden, mottagaren av våra tjänster, är nöjd. Vi erbjuder en sju dagars städgaranti. Det innebär att du kan göra en begäran på omstädning inom sju dagar efter att städningen har utförts. 

Boka en flyttstädning i Malmö

När du bokar en städning via telefon eller online via vår hemsida får du en bokningsbekräftelse inom en arbetsdag. Avbokning och ombokning är kostnadsfritt. Behöver du bistå med dörröppning, möt oss utanför den adress där städningen kommer att äga rum. När städningen är klar så är det sju dagars garanti. En faktura kommer att skickas till dig via e-post, eller brev om så önskas. Vi erbjuder professionella städningar med Malmös bästa städgaranti. Boka din flyttstädning i Malmö som utförs problemlöst.

Professionell städfirma

När du flyttar är det svårt att städa ditt gamla hem och du vill få ny energi i ditt nya hem. Vid sådana tillfällen kanske du funderar på att hitta någon som kan hjälpa dig. Vi finns här för dig 24 timmar om dygnet och kan ge dig en offert efter rutinen, inklusive en sjudagarsgaranti. Tveka inte att kontakta oss, tillsammans med vår kompetenta personal hjälper vi dig gärna för så lite som en krona. Vi hjälper dig att städa med professionalism och skicklighet.

Ibland befinner vi oss mitt i livet och försöker klara av alla krav och inser att allt som tar för mycket av vår energi och tid är värt att få hjälp med. Vi har medarbetare som gärna städar ditt gamla hem och gör dig glad så att de nya människorna som tar över ditt hem kan njuta av sitt nya hem.

Med vår hjälp får du:

  • Prisvärda tjänster
  • Skicklig personal
  • Hjälp 7 dagar i veckan