Städfirma Flyttstädning Västerås

Städfirma Flyttstädning Västerås

Experten på flyttstädning i Västerås 

Dags att flytta? Anettes Flyttstädning Sverige AB erbjuder smidig och prisvärd flyttstädning i Västerås och hela Sverige. Vi gör allt det där du helst av allt vill slippa göra inför flytten – till fast pris och med nöjd kund-garanti! Välkommen att kontakta oss redan idag för en flyttstädning så anpassar vi tjänsten efter dina specifika önskemål.

När man ska flytta är det mycket att tänka på – och fokus ligger självklart på ett nytt liv på en ny adress. Då är flyttstädning långt ner på prioriteringslistan – anlita oss så gör vi jobbet när du saknar ork och lust att städa ditt gamla hem till visningsnivå! Vi erbjuder pålitliga och prisvärda flyttstädningar till våra kunder. Alla våra medarbetare är erfarna och kunniga inom städbranschen och vi har självklart miljön i fokus när vi utför våra städtjänster.

Erfarna och kunniga medarbetare

Har du några synpunkter på städningen eller fick du bakläxa på inspektionen? Detta händer sällan när vi sköter en flyttstädning, men vi har starka garantier och åtgärdar eventuella fel omedelbart – kostnadsfritt förstås.

Är en flyttstädning väl genomförd så blir det enklare att lämna över bostaden till den nya ägaren. Vi samarbetar dessutom med ett antal fastighetsbyråer i Västerås med omnejd. Dessa rekommenderar oss i sin tur ofta till sina kunder.

Vi utför professionell flyttstädning

Flyttstädning är en viktig tjänst som måste utföras på ett professionellt sätt. Vill du ha en väl utförd flyttstädning så rekommenderar vi att du kontaktar oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi utför även en rad andra tjänster inom städ och flytt. Vi kan även erbjuda vissa tjänster inom bygg.

Städning när man ska flytta kan innebära mycket stress. Mycket ska hinnas med, det är många rum som ska städas och låg motivation. Att städa åt en anonym person som man inte känner är inte det mest inspirerande uppdraget. Helst skulle väl de flesta bara stänga dörren och aldrig återkomma igen.

Vi ger våra kunder stor trygghet

Vi har lång erfarenhet av all sorts flyttstädning och kan erbjuda en stor trygghet för våra kunder. Vi arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på kvaliteten. Vi genomför flyttstädningens olika moment snabbt utan att fuska. Genom att alltid följa noga framtagna checklistor är kan vi vara säkra på att inte missa någonting.

Du kan helt enkelt lita på att vi utför en flyttstädning i Västerås med lyhördhet och noggrannhet. Vi har idag anställda i hela Sverige som brinner för att du ska bli nöjd och belåten med städtjänsterna. Vi har dessutom kontakter med ett stort antal underentreprenörer runt om i Sverige och kan med hjälp av dem ta oss an ett brett utbud städtjänster.

Vi utför extratjänster vid behov

I vår flyttstädning är det ett stort antal moment som ingår som standard och vid behov går det att välja till nödvändiga extratjänster. Vi kan exempelvis vårda dina slitna golv eller städa vinds- och källarutrymmen. 

Du bokar smidigt flyttstädning i Västerås med kvalitet till rätt pris med oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Intresserad? Välkommen att kontakta oss.

Anettes Flyttstädning Sverige AB