Tidsåtgång för en flyttstädning

Tidsåtgång för en flyttstädning?

Tidsåtgång för en flyttstädning?

Tidsåtgång för en flyttstädning? Vi kan på ett smidigt sätt bidra med er flyttstädning. Vi är snabba och tiden vi städar varierar, och detta skall vi beskriva lite närmare i detta blogg inlägg.

En flyttstädning tar så här lång tid

Vi brukar räkna med att det tar 4-20 timmar beroende på kvadratmeter samt antal av städare som utför flyttstädningen.

Vilka faktorer kan påverka tidsåtgången på din flyttstädning kanske du vill veta mera om?

Vilka faktorer kan påverka tiden?

Därför kan faktorer som oftast påverkar tiden är om det är normalt smutsat och självklart ytan på objektet. Generellt kan du räkna med att alla objekt görs klara samma dag om det är under 300 kvadratmeter.

Vilka fönsterpartier finns och ha det vistats husdjur eller rökande personer inomhus?

1. Storlek på bostaden

Generellt tar en mindre lägenhet ett par timmar enbart medans större hus tar hela dagen och färdigställs allt som oftast samma dag.

2. Vilka slags fönsterpartier finns?

När du bokar via Anettes Flyttstädning Sverige AB så ingår alltid fönsterputsning i flyttstädningen då temperaturen tillåter. Däremot kanske har du en inglasad balkong, eller en veranda som du önskar fönsterputs till så tar det sin beskärda tid och påverkar tidsåtgången.

3. Finns möbler kvar eller andra hinder?

Flyttstädningen påbörjas när alla möbler och objektet är tomt. När studentbostäder finns det ofta möbler kvar, och det kan påverka tiden genom att det blir svårare att komma åt golvlister, och alla utrymmen.

Snabbfotad personal på Anettes Flyttstädning Sverige AB

Därför vi har personal som står reda för att utföra förstklassiga jobb som du som kund förväntar dig. Eftersom vi ser alltid till kundens behov, och har som målsättning att göra dig som beställare nöjd, och belåten.

Eftersom vi har öppet på dygnets alla timmar.

Offert inom några minuter!