dödsbostäd dödsbostädning dödsbotömning anettesallservice

Vi erbjuder dödsbostädning och dödsbotömning

Vi erbjuder dödsbostädning och dödsbotömning

Vi erbjuder dödsbostädning och dödsbotömning  på Anettes Flyttstädning Sverige AB hjälper er att städa dödsbon och hjälper er med att ta hand om all som rör städningen. Det bästa är att allt ingår när dödsbo städas av oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB med mångårig vana av detta med tömning och städning av dödsbon.

Tömning och bortforsling av dödsbon kan vi också ordna om ni önskar. Här jobbar vi ofta med löpande timpriser för att ni skall få ett pris som motsvarar arbetsinsatsen.

Dödsbostädning efter era behov

Dödsbostädning efter era behov, det viktigt att tänka på de anhöriga som är inblandade i en så känslig tid. Därför arbetar vi enligt våra kunders önskemål när det gäller denna typ av städning. Vårt uppdrag är att tillhandahålla kvalitetstjänster till alla som behöver städning i allmänhet. Vi erbjuder alla städtjänster du kan tänka dig och vi gör det över hela landet. Vårt företag förstår vikten av tydlighet och snabb service. Våra tjänster sträcker sig från fönsterputsning till desinfektion och byggstädning. Vi håller också våra priser låga och håller dem så låga som möjligt. Vi ser till att köpa material i stora mängder, som vi vet att vi kan använda till många kunder.

Välkommen till Anettes Flyttstädning Sverige AB.