Boka flyttstädning dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö

Boka flyttstädning dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö

Boka flyttstädning dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö

Boka flyttstädning dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö. Om du behöver hjälp med flyttstädning i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB hjälpa dig. Vi erbjuder detta kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har alla våra medarbetare lång erfarenhet inom städbranschen, och därför använder de endast beprövade metoder, och verktyg när de utför flyttstädning.

Prisvärd städfirma

Prisvärd städfirma är för oss en självklarhet. Studenter och pensionärer kan också använda prisvärda städtjänster som passar deras budget. Du kan nu boka flyttstädning i de tre största städerna i Sverige. I Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder vår kunniga personal flyttstädningstjänster till bästa pris och kvalitet. Vi har hjälpt många kunder när de flyttat under många år. Vi håller de lägsta priserna och den högsta kvaliteten. Så tveka inte att anlita oss. Vi erbjuder även 50 % rabatt till privatkunder med vår RUT-rabatt, som dras direkt på fakturan.

Städfirma Stockholm, Göteborg, Malmö

Vår flyttstäd har en garanti

Vår flyttstäd har en garanti så att alla ska vara trygga när de anlitar oss På Anettes Flyttstädning Sverige AB ger vi våra kunder sinnesfrid med en städgaranti. Vi arbetar enligt en specialiserad rengöringslista, så du kan lita på att alla ytor blir noggrant rengjorda. Boka din flyttstädning i god tid så att eventuella brister kan åtgärdas under garantitiden. Även om reklamationer är sällsynta, vidtar vi alla försiktighetsåtgärder för att se till att våra kunder drar nytta av garantin under denna period, som naturligtvis är kostnadsfri.

När ska man boka flyttstädning?

När ska man boka flyttstädning? Ofta kommer den här frågan och vårt svar är: ”Jag skulle vilja tala om för dig när du ska få din rengöring gjord: Ju tidigare desto bättre. Vi brukar göra det på ett datum som passar dig och de personer som står bakom dig. Städningar med kort varsel är inga problem, då organiserar vi med extra personal beroende på hur många kvadratmeter, eller utrymmen det rör sig om. Om din fastighet redan står tom, låt oss veta så städar vi innan nästa hyresgäst eller köpare flyttar in. Vi anser att det är viktigt att nya hyresgäster känner sig glada och nöjda med vårt arbete.

Våra flyttstädningar erbjuder städgaranti

Våra flyttstädningar erbjuder städgaranti. Vi följer riktlinjerna för vad en allmän flyttstädning bör innehålla. Detta beror på att vi vill ge våra kunder vad de betalar för. Vi har gjort detta i flera år och vi vet att det är bra att se till att du får vad du betalar för. Det innebär att vi städar snabbt och enligt ett personligt mönster. Vi kontrollerar varje punkt på  vår städlista, och ser till att ingenting glöms bort.

Hur får du offert på flyttstädning av oss

Hur får du offert på flyttstädning av oss. För att få en offert för flyttstädning kan du kontakta oss via e-post eller telefon nedan. Beskriv dina krav så tydligt som möjligt och inkludera eventuella oväntade områden. Du kanske har ett fristående gästrum, balkong, källare eller garage, vilket också bör ingå i vår offert. Kontakta oss gärna för en gratis och prisvärd offert. Om du har några frågor eller funderingar svarar vi gärna på dem. Det är bara att fråga oss.

Med oss blir flyttstädning:

  • Prisvärd
  • Städgaranti
  • Online året om
  • Proffs som städar
  • Klar på utsatt tid