Dödsbotömning

Dödsbotömning

Dödsbotömning – När sorgen inte ger dig orken

Dödsbotömning för att underlätta din vardag när du är i sorg. Vår personal har lång erfarenhet och vet att du som är i sorg behöver allt stöd. För att få ge dig en offert så behöver vi få veta hur många kvadrat som ska tömmas samt vad som ska tömmas och genom foton så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om och vi kan beräkna allt från tid, pris och vilket fordon samt personal som behövs för att smidigast lösa detta för er.

Vi erbjuder även hela koncept där vi tömmer och städar allt utifrån dina behov och önskemål till ett fast pris då Rut avdrag ej gäller vid dödsbon.

Dödsbostädning

Vi erbjuder inte enbart att tömma bostäder efter era nära och kära, en städning är i sig ett tungt moment när bostaden är tömd. Vi städar utifrån era behov och vi har nogrann personal och lämnar er garanti på vår städning.

Gäller RUT-avdrag vid dödsbostädningar?

När vi ansöker om Rut så söker vi på ett personnummer. Eftersom vi tar uppdrag för en avliden person så finns inget personnummer att söka Rut på.

Har däremot städningen skett innan dödsfallet så är det berättigat till RUT. Har ni funderingar så kan ni alltid kontakta Skatteverket som kan besvara era frågor.

Öppet dygnet runt-Kontakta oss

072-232 44 01
info@anettesallservice.se