Dödsbotömning

Dödsbotömning

Dödsbotömning – När sorgen inte ger dig orken

Dödsbotömning för att underlätta din vardag när du är i sorg. Våra medarbetare har lång erfarenhet och vet att du som är i sorg behöver allt stöd. För att få ge dig en offert så behöver vi få veta hur många kvadrat som ska tömmas samt vad som ska tömmas och genom foton så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om och vi kan beräkna allt från tid, pris och vilket fordon samt personal som behövs för att smidigast lösa detta för er.

Vi erbjuder även hela koncept där vi tömmer och städar allt utifrån dina behov och önskemål till ett fast pris då Rut avdrag ej gäller vid dödsbon.

Dödsbotömning-Varför välja vår städfirma:

– Vi erbjuder hela koncept där vi tömmer och städar allt enligt dina behov och önskemål.
– Fast pris.
– Vi anpassar oss efter dina specifika behov och önskemål.

Dödsbostädning

Vi erbjuder inte enbart att tömma bostäder efter era nära och kära, en städning är i sig ett tungt moment när bostaden är tömd. Vi städar utifrån era behov och vi har nogrann personal och lämnar er garanti på vår städning.

Gäller RUT-avdrag vid dödsbostädningar?

När vi ansöker om Rut så söker vi på ett personnummer. Eftersom vi tar uppdrag för en avliden person så finns inget personnummer att söka Rut på.

Har däremot städningen skett innan dödsfallet så är det berättigat till RUT. Har ni funderingar så kan ni alltid kontakta Skatteverket som kan besvara era frågor.

Sammanfattningsvis

Sammantaget är dödsbotömning en nödvändig och viktig process som innebär fördelning av en avliden persons tillgångar. Det är avgörande att hantera denna process med omsorg och noggrannhet för att säkerställa att den avlidnes önskemål uppfylls och att distributionen sker i enlighet med lagen. Genom att förstå nyckelaspekterna av dödsbotömning kan individer navigera i denna process med tillförsikt och säkerställa en smidig och respektfull fördelning av tillgångar.

Öppet dygnet runt-Kontakta oss

072-232 44 01
info@anettesallservice.se