Flyttstädning Borlänge

Vi erbjuder dig billig flyttstädning i Borlänge med omnejd. Vi har lång erfarenhet av att flyttstäda och vi erbjuder generösa garantier och följer självklart mäklarsamfundets riktlinjer på vad en flyttstäd skall innehålla. Det enda du behöver tänka på är att boka in dig och se till att det är förberett för vår ankomst. Glöm ej att stänga kyl & frys så vi kan torka ur dessa noggrant och titta några extra gånger så att du inte glömt något ovanpå garderober eller andra ställen. Självklart ingår fönsterputsningen i våra flyttstädningar & vi städar överallt där det skall städas och detta för att säkerställa hög kvalitet på våra städtjänster.

Varför ska du anlita oss att utföra din flyttstäd

När det kommer till just flyttstädning är det någonting som kan ta upp massa onödig tid som man hellre lägger ned på sin nya bostad. Det är ett noggrant och väldigt krävande jobb som lätt blir frustrerande. Då är det en perfekt lösning att låta någon annan sköta den biten – där kommer vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB in i bilden. Vi är städfirman som erbjuder allt inom städ, med tjänster som täcker både flytten och saneringen. Låt oss hjälpa dig med din flyttstädning i Borlänge.

Vad behöver jag veta av dig? För att kunna ge dig en rättvis offert så behöver jag få veta kvadratmeter både på boyta samt biyta och om du önskar få din balkong städat behöver jag veta om den är öppen eller inglasad. Detta gör att du snabbast får rätt offert och du kan avgöra om du finner det intressant och gå vidare med en bokning i lugn och ro.

Till oss kan ni höra av er dygnet runt med frågor kring våra tjänster och vi hjälper både dig som privatperson och företag. Vi erbjuder både ett bra pris och skickliga medarbetare och inte minst hjälper vi er gärna inför er stora flytt – så ni kan fokusera på det roliga med att flytta i stället

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning Flyttstäd Borlänge Anettesallservice

Prisvänlig städfirma

Vi kan erbjuda dig prisvänliga tjänster och du kan tryggt anlita oss för din flyttstädning. Beställer du din flyttstädning med oss så får du kvalitet till bästa tänkbara pris.

Välkomna att kontakta oss.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

SNABBOFFERT

Bra flyttstädning i Borlänge

Vi kan erbjuda dig en flyttstädning där du kan fokusera på ditt nya boende. En flytt kan både vara energi och tidsmässigt krävande och då kan det vara skönt att bara få flytta in i sin nya bostad och få hjälp av kunnig personal som lämnar ditt gamla hus i skinande skick till nästa boende.

Vi erbjuder dig en prisvärd flyttstädningar med garanti i Borlänge

Anettes Flyttstädning Sverige AB har nu etablerat sig i Borlänge och erbjuder dig nu våra tjänster till väldigt marknadsmässigt låga priser men till toppkvalitet. Vi har även städgaranti i 7 dagar efter utförd städning.

Tveka inte att anlita oss då vårt motto är att leverera kvalitativ flyttstädning till nöjda kunder.