Flyttstädning Leksand

Nu erbjuder vi flyttstädning i Dalarna där du i Leksand kan boka oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB i Leksand. Duktig personal hjälper dig med flyttstädningen. Självklart ingår fönsterputsning då temperaturen tillåter. Flyttstädning är något av det vi gillar mest att jobba med. Väl utbildad personal hjälper dig med din flyttstäd & gör din bostad skinande ren & efter våra flyttstädningar så kan nästa flytta in i bostaden med ett leende på läpparna. Testa att boka oss för din flyttstädning.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning med garantier och generösa priser

Vi kan ge dig som kund i Leksand  en flyttstädning årets alla dagar med generösa garantier och till bra pris för att du som kund ska få fokusera på att komma in i ditt nya boende och ladda dina batterier efter en krävande flytt. Önskar du veta vad som ingår i en flyttstädning kan du läsa mer om detta här

Flyttstädning Leksand Flyttstäd

Pris flyttstäd Leksand

Nu kan du boka prisvärd flyttstädning i Leksand. Våra priser håller om du är prismedveten och vill boka väl utförd flyttstäd till bra pris.

Välkommen för en gratis offertförfrågan.

Vad behöver jag tänka på innan jag får min flyttstädning

Du skall stänga kyl och frys och lämna dessa med öppna dörrar. Se till att det är tömt överallt och kolla en extra gång innan vi kommer för att flyttstäda.Sedan får ni gärna gå runt en extra gång i bostaden och försäkra er om att det är tömt överallt. Då kan vi börja städa ordentligt med en gång när vi kommer – smidigare för alla parter.

SNABBOFFERT

Flyttstädning med kvalitet i Leksand

Nu kan du boka flyttstädning i Leksand där du får professionella städare som ger dig ett skinande rent hem där nästa inflyttande kan komma in i en välstädad bostad. Vi har städare som hjälper dig med din flyttstädning och som har lång erfarenhet av städning i alla dess olika former. I våra städningar så ingår alla moment och du kan koncentrera dig på att komma in i din nya bostad istället för att städa.

Prisvärda flyttstädningar i Leksand

Våra låga priser med hög kvalitet på våra flyttstädningar har blivit uppskattat. Vi skall göra allt för att försöka ge våra kunder kvalitet till ett bra pris. Vårt mål är att alltid ha konkurrenskraftiga priser. Flyttstäd med kvalitet behöver inte kosta skjortan och vi skall sträva efter att erbjuda kvalitetsstädningar.

Varför välja oss för din flyttstäd?

Du skall välja oss just för att vi har mångårig vana av flyttstädningar och vi månar både om våra anställda och våra kunder. Vi försöker att vara kunden till lags och erbjuda er de allra bästa tjänsterna. Välkommen att testa oss & kontakta oss för en gratis offert dygnet runt.