Flyttstädning Örebro

När du vill anlita någon för att utföra flyttstädning i Örebro ska du vända dig till oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar över hela landet och med ett noggrant tillvägagångssätt och certifierad person kan vi garantera dig ett väl utfört arbete.

Flyttstadning-Orebro-Stadfirma-Byggstadning-Flytthjalp-Dodsbotomning-Dodsbostadning

Prisvärd flyttstäd i Örebro

I Örebro kan vi leverera dig en flyttstädning med bra garantier och hög kvalitet till förmånligt pris. I vår flyttstäd så är kunden i fokus och inget projekt är varken för litet eller för stort och vi ser fram emot att hjälpa just dig, så tveka inte kontakta oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Därför ska du anlita oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB

Att flytta är ett stort projekt som kräver både tid och planering för, under och efter utförandet. Det kan därför vara skönt att få avlastning under flyttstressen och anlita oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB för att ta hand om flyttstädningen – att själv behöva åka tillbaka till den gamla bostaden känns sällan motiverat eller kul för den delen heller, speciellt inte om man ovanpå allting även ska få vardagslivet att gå ihop.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Örebro?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Så arbetar vi med flyttstädning i Örebro

Flyttstädningen är förmodligen den mest genomgående städningen som genomförs under tiden man befinner sig i ett nytt boende. Därför är det också viktigt att det blir korrekt, framför allt då någon annan sedan ska ta över bostaden efter dig. Nedan ser du en översikt över de moment som ingår i vår flyttstädning:

Kök och spis

 • Rengöring bakom spisen, sidor samt front
 • Rengöring av kokplattor och häll
 • Rengöring av spisfläktens kåpa och filter
 • Rengöring i ugn och värmeskåp
 • Plåtar diskas
 • Rengöring av ugnsgaller
 • Fönsterputsning (alla sidor då temperaturen tillåter)
 • Rengöring av kyl och frys
 • Rengöring av snickerier
 • Rengöring av element
 • Våttorkning av golv
 • Torkning av dörrar
 • Skåp och garderober rengörs
 • Rengöring av väggar och tak

Toalett och badrum

 • Toalettstol och tvättställ avkalkas
 • Avkalkning av allt porslin
 • Rengöring av golvbrunn i dusch
 • Rengöring av väggar

Vardagsrum, sovrum och hall

 • Städas från tak till golv
 • Väggytor och kontakter rengörs

När du anlitar oss för att genomföra din flyttstädning så går vi igenom samtliga ytor i bostaden och vi garanterar dig alltid ett bra resultat genom att föra en öppen dialog med dig som kund och genom att alltid erbjuda garanti på de jobb vi utför – med andra ord, är du inte nöjd så gör vi om till det blir rätt.

Vi finns över hela landet

Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB finns över hela vårt avlånga land. Vilket i korthet innebär att oavsett var du befinner dig, från Kiruna i norr till Lund i söder, alltid kan lita på oss och att vi är med dig i din flytt.

Vi erbjuder mer än enbart flyttstädning i Örebro

Utöver flyttstädning kan vi även erbjuda ett i övrigt stort utbud av städtjänster för dig i Örebro. Allt från hemstädning i dess traditionella mening för dem som känner att de vill ha avlastning i vardagen, till specifika städmoment såsom fönsterputsning, trappstädning och sanering. Precis som med vår flyttstädning så är självklart hela vårt resterande tjänsteutbud också anpassningsbart efter dig som kund och dina unika behov och önskemål.

Örebros bästa städfirma

Vill du anlita oss vid din flyttstädning, hemstädning, byggstädning, dödsbostädning eller efter bröllop & fest så kommer du att få Örebros bästa utförare av din städning.  Vi arbetar med miljömässigt rekommenderade rengöringsmedel och vår personal får löpande utbildning. Våra medarbetare arbetar utifrån att få våra kunder nöjda och vi är stolta över deras kapacitet.

Byggstäda ditt boende efter renovering eller nybyggnation

Alla som någon gång renoverat eller byggt i allmänhet vet att det inte bara är stort spill som ska fraktas bort, nä det finns damm och byggrester överallt. Har hantverkare avslutat sitt arbete eller har du varit händig själv så kan det kännas övermäktigt att få bort det sista innan ni kan njuta av det färdigställda objektet.

Här vill vi poängtera att vi tar uppdraget på allra största allvar och vill leverera er den bästa byggstädningen som går att få i Örebro med omnejd. Vi är stolta över att till bra pris och med städgaranti se dig som en nöjd kund.

Dödsbotömning & Dödsbostädning i Örebro med omnejd

I livet så kanske vi inte tänker på hur energikrävande en sorg är och hur mycket praktiskt som ska lösas efter att en när och kär har avlidit. Vi vill därför finnas till för er och stötta er med det vi kan bäst. Vi kan både hjälpa er att frakta bort saker som ni inte önskar ha kvar men även att städa så att det forna hemmet blir rent och kan komma till gagn för nästa boende. Kontakta oss så guidar vi er med allt från en snabb offert till en utförd tjänst och besvarar era frågor underresans gång om de skulle uppstå.

Om oss

Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB erbjuder kvalitativa och certifierade städtjänster över hela landet till förmånliga priser och du som kund står alltid i centrum för vår verksamhet. Vi har genom åren lärt oss att en nöjd kund bäst uppnås genom en god och nära kundrelation samt ett noggrant utfört arbete.

Att anlita oss ska kännas både enkelt och tryggt och vi applicerar alltid ett aktivt miljötänk på vår verksamhet i de val vi gör av produkter och arbetsmetoder. Detta för att minimera vårt avtryck på miljön i utförandet av vårt arbete.

Boka flyttstädning

Vill du boka flyttstädning i Örebro? Eller har du fler frågor kring hur vi arbetar, våra priser och/eller i vilken mån våra tjänster kan anpassas efter just dina behov? Ta då kontakt med oss, antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar direkt här på vår hemsida. Så svarar vi dig så snart som möjligt.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se