Flyttstädning Skellefteå

När det kommer till just flyttstädning är det någonting som kan ta upp massa onödig tid som man hellre lägger ned på sin nya bostad. Det är ett noggrant och väldigt krävande jobb som lätt blir frustrerande. Då är det en perfekt lösning att låta någon annan sköta den biten – där kommer vi in i bilden. Vi är städfirman som erbjuder allt inom städ, med tjänster som täcker både flytten och saneringen. Låt oss hjälpa dig med din flyttstädning i Skellefteå.

Vad behöver jag veta av dig? För att kunna ge dig en rättvis offert så behöver jag få veta kvadratmeter både på boyta samt biyta och om du önskar få din balkong städat behöver jag veta om den är öppen eller inglasad. Detta gör att du snabbast får rätt offert och du kan avgöra om du finner det intressant och gå vidare med en bokning i lugn och ro.

Till oss kan ni höra av er dygnet runt med frågor kring våra tjänster och vi hjälper både dig som privatperson och företag. Vi erbjuder både ett bra pris och skickliga medarbetare och inte minst hjälper vi er gärna inför er stora flytt – så ni kan fokusera på det roliga med att flytta i stället.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Stadfirma-Dodsbotomning-Dodsbostadning-Skelleftea

Vi erbjuder mer än enbart flyttstädning i Skellefteå

Vi erbjuder fler tjänster än enbart flyttstädning, såsom flytthjälp. Om ni bokar vår flytthjälp och samtidigt beställer flyttstäd, får ni tjänsten till ett ännu bättre pris. Annars är det städ som är vårt fokus och alla våra tjänster inom alla kategorier kan ni få hjälp med i stora delar av landet.

Kanske är du i behov av avlastning i vardagen eller så är du på ålderns höst och är oförmögen att ta hand om hushållet på egen hand? Då kanske vår hemstädning skulle passa dig perfekt.

Flyttstäd till bra pris och med generösa garantier

Vi vill gärna att du som kund får en flyttstädning till bra pris och vi lämnar generösa garantier . Vår duktiga personal arbetar med att ha våra kunder i fokus. Vi ger dig en snabb offert på din flyttstädning tillsammans med ett bokningsformulär som guidar dig igenom bokningen. När vi emottagit den så får du en bokningsbekräftelse så att du tryggt kan lämna din flyttstädning i våra händer och lägga fokus på att komma till rätta i ditt nya hem.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Skellefteå?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Byggstädning

Att ta itu med en städning efter en energislukande nybyggnation, reparation eller efter hantverkare blivit klara så kanske du inte har tid eller ork att utföra den själv. Du kan då smidigt kontakta oss så får du vår allra bästa service där vi ger dig en snabb offert med generösa priser och garantier. Vi tar oss an uppdrag 7 dagar i veckan året om och inga uppdrag blir för stora eller små.

Städfirma Skellefteå

Vi tar oss an uppdrag i hela Skellefteå med omnejd och vi är stolta över vår duktiga och kompetenta personal som gör allt för våra kunder med den bästa tänkbara servicen som går att uppnå.

Vi har även möjlighet att skräddarsy våra tjänster efter dina behov såsom bohagsflytt och flyttstädning. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig, inga frågor lämnas obesvarade.

Dödsbotömning & Dödsbostädning

Detta kan vara en tid som kan vara extra tung och många praktiska saker som ska lösas. Vi kan bistå er med både dödsbotömning och dödsbostädning. Ni är varmt välkommen att kontakta oss så får ni veta pris och stöttning i det ni önskar få hjälp med kring detta.

Hur vi flyttstädar

När vi flyttstädar i Skellefteå anpassar vi oss efter dina behov och önskemål samtidigt som vi erbjuder en trygg och säker tjänst. Ni får både ett fast pris och en nöjd kund-garanti, vilket möjliggör för er att kunna koppla av så mycket det bara går när vi tar hand om de sista bitarna under flytten.

Däremot finns det några småsaker ni kan tänka på innan ni ger över er gamla bostad till oss för rengöring och det är att stänga kyl och frys samt lämna dessa med öppna dörrar. Sedan får ni gärna gå runt en extra gång i bostaden och försäkra er om att det är tömt överallt. Då kan vi börja städa ordentligt med en gång när vi kommer – smidigare för alla parter.

Sedan börjar grovgörat och det är mycket som måste städas under en flyttstädning. Därför kommer vi med våra noggranna ögon och följer vår checklista till punkt och pricka:

Kök och spis

 • Rengöring bakom spisen, sidor samt front
 • Rengöring av kokplattor och häll
 • Rengöring av spisfläktens kåpa och filter
 • Rengöring i ugn och värmeskåp
 • Plåtar diskas
 • Rengöring av ugnsgaller
 • Fönsterputsning (alla sidor då temperaturen tillåter)
 • Rengöring av kyl och frys
 • Rengöring av snickerier
 • Rengöring av element
 • Våttorkning av golv
 • Torkning av dörrar
 • Skåp och garderober rengörs
 • Rengöring av väggar och tak

Toalett och badrum

 • Toalettstol och tvättställ avkalkas
 • Avkalkning av allt porslin
 • Rengöring av golvbrunn i dusch
 • Rengöring av väggar

Vardagsrum, sovrum och hall

 • Städas från tak till golv
 • Väggytor och kontakter rengörs

Hör av er till oss!

Vi hjälper er med er flyttstädning i Skellefteå. Ring, maila eller fyll i vårt formulär här på hemsidan så återkopplar vi så snart vi kan!

072-232 44 01
info@anettesallservice.se