Flyttstädning Luleå

När du ska flytta och behöver hjälp med flyttstädning i Luleå så ska du vända dig till oss. Genom att anlita oss för att ta hand om din flyttstädning så får du alltid ett resultat i världsklass. Vi garanterar dig som kund detta genom att alltid erbjuda en övergripande flyttstädning där alla de tänkbara moment som kan krävas av bovärden finns med. Vår personal har också lång erfarenhet och vi sätter alltid dig som kund i första rummet.

Boka din prisvärda flyttstäd i Luleå via oss så lovar vi dig kvalitet och garantier till bra pris. Vi har erfaren personal som kan hjälpa dig med din flyttstädning så att du i lugn och ro kan fokusera på att komma in i ditt nya hem. Våra städgarantier gäller i 7 dagar. Vår personal har lång erfarenhet och arbetar alltid för att sätta dig som i fokus och med god kvalitet med miljövänliga städmaterial.

Vi vill alltid leverera dig som kund en flyttstädning där du till ett bra pris med god kvalitet och garantier kan fokusera på ditt nya boende och minimera din stress över att städa din gamla. Är det dyrt kanske du undrar men kolla då här och tänk att minska min stress kostar så här lite, vi ger dig snabbt ett pris på din flyttstädning dygnet runt årets alla dagar.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Lulea-Stadfirma-Byggstadning-Dodsbotomning-Dodsbostadning-Flytthjalp

Anlita oss för att ta hand om din flyttstädning i Luleå

Att flytta är ett stort projekt och för många är det mycket att tänka på kring en flytt. Flyttstädningen ska därför inte behöva vara en av dessa saker, och det kan därför kännas skönt att anlita någon annan som tar hand om just detta moment av flytten. Hos oss får du som kund alltid ett bra bemötande och vi är stolta över att kunna erbjuda en välutvecklad städtjänst till våra kunder för ett rättvist pris utan att för den delen behöva kompromissa med kvalitet i utförandet.

Vad ingår i våra tjänster kanske du undrar och vad behöver jag göra för att förbereda att ni hjälper mig att flyttstäda? Vi har på vår hemsida all information som du som kund kan läsa annars är du hjärtligt välkommen att ringa så svarar vi gärna på dina frågor.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka flyttstädning i Luleå?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Detta ingår i vår flyttstädning

Vilka krav som ställs på flyttstädningen kan se olika ut beroende på var du befinner dig, vilka specifika krav din hyres/bostadsrättsförening har med mera. Därför har vi  valt att istället erbjuda ett brett städpaket för dig i Luleå vilket de flesta tänkbara momenten ingår, nedan ser du vad som ingår i vår flyttstädning:

Kök generellt

 • Fönsterputsning alla sidor då temperaturen tillåter
 • Rengöring kyl och frys
 • Rengöring snickerier
 • Rengöring av element
 • Våttorkning av golv
 • Torkning av dörrar
 • Skåp och garderober rengörs
 • Rengöring av väggar och tak
 • Toalett och badrum
 • Toalettstol och tvättställ avkalkas
 • Avkalkning av allt porslin
 • Rengöring golvbrunn i dusch
 • Rengöring av väggar

Kök Spis

 • Rengöring bakom spisen och sidor samt front
 • Rengöring av kokplattor/häll
 • Rengöring av spisfläktens kåpa och filter
 • Rengöring i ugn och värmeskåp och plåtar diskas
 • Rengöring av ugnsgaller

Vardagsrum, sovrum och hall

 • Städas från tak till golv samt alla väggytor och kontakter

Byggstädning

När du genomfört en renovering eller en nybyggnation så kanske dina krafter tryter så tveka då inte att kontakta oss så bistår vi dig gärna med din byggstädning.  Vi levererar dig en byggstädning som gör att du får njuta av din bostad som då har blivit som ny samt luktar rent & fräscht.

Städfirma Luleå

Bor du i Luleå med omnejd så vill vår städfirma erbjuda dig våra tjänster. På vår hemsida så kan vi skräddarsy efter dina behov såsom att utföra flyttstädning men även att flytta ditt bohag från bostad till bostad.

Dödsbostädning & Dödsbotömning

Ibland behöver man få hjälp även men att ta hand om sin nära och käras bostad när de har gått bort. Vi kan då stötta er med både tömning och städning av deras bostad då vi vet att det är mycket praktiskt  som ska göras och energin inte räcker till men det kan även vara så att du bor på annan ort.

Välj oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB

Så när du ska flytta och letar efter någon som kan ta hand om din flyttstädning i Luleå, vänd dig då till oss. Vi garanterar dig ett bra resultat och gör det alltid till ett schysst pris. Ta kontakt med oss för fler frågor kring våra produkter, priser och för bokning. Du når oss enklast via telefon, e-post eller det kontaktformulär som du hittar direkt här på vår hemsida. Boka din flyttstädning i Luleå med oss och få en flyttstädning utfört av certifierade yrkesproffs med lång och gedigen erfarenhet!

072-232 44 01
info@anettesallservice.se