städning present

Ge bort städning som present

Ge bort städning som present. När du klurar på en present som verkligen skulle uppskattas kan tanken om städning poppa upp i ditt huvud. Men du vill kanske inte komma och städa hos en vän eller släkting. Det kan bli lite för personligt. Köp istället städningen från en städfirma som kommer och gör ett helt fantastiskt jobb!

Ge bort städning som present

Om du har ett barn eller bekant som ska flytta vet du att det är mycket att stå i. Du funderar på hur du skulle kunna hjälpa till. När du vill göra något som verkligen gör stor skillnad ska du ge bort en flyttstädning i present.

Det här är smidigt och enkelt att göra då du kan köpa tjänsten från en städfirma online. Om den som du vill skämma bort med städning inte bor i samma stad är det inga problem. Det är lika enkelt att beställa flyttstädning i Malmö som i Stockholm oavsett var i Sverige du bor!

Städning till en student

En riktigt fin present till den som pluggar är en studentstädning. Du vet att studenten har mycket att stå i. Det är plugg och så det härliga studentlivet. Vem har lust att städa? En studentstädning ger energi och lust. Det är saker som behövs när man ska klara sig igenom en utbildning. Det här kan vara den perfekta presenten till ett barn eller kanske till ett syskon som fyller år.

Hjälp föräldrar med en ovanlig present

När det blir dags att fira föräldrar är det få som tänker på hur härligt det skulle vara för dem med en komplett städning av hemmet. Bjud ut på middag samtidigt som ett städ-team gör det rent i deras hem. Det blir ett minne för livet!

städhjälp

Låt mamma och pappa få en paus från städningen!

Vill de verkligen ha hjälp med städningen?

Det är förstås så att vissa inte vill få hjälp med sin städning. Det ska du tänka på om du vill ge bort städning som present. När det gäller en person som du vet tycker om att få den här typen av hjälp kan du kanske överraska.

Men om du inte är säker är det bäst att fråga först. När du vet med säkerhet att personen skulle uppskatta en städning som present är det bara att boka. Kolla om han eller hon vill vara hemma när städningen genomförs och då det passar bäst.

Du kan också ge bort städningen på så vis att du köper den och sedan låter personen du firar boka in städtillfället. Det ger lite mer flexibilitet och så klampar du inte på vilket kan upplevas som trevligt.

Städning till din partner

Ni försöker dela på det där med städningen men det är ändå så att en alltid gör lite mer. Så ser det ofta ut. Om du är den som brukar göra mindre kan du göra något åt saken genom att ge en professionell städning som present till din partner.

Inkludera saker som fönster och kanske också strykning för att det ska kännas riktigt lyxigt. Det blir en superpresent som ger så mycket energi och inspiration. Passa på att göra något roligt tillsammans när någon annan städar!