Flyttstadning Ostermalm bra pris stadgaranti

Östermalms städfirma som sätter guld på tillvaron

Östermalm har nu förmånen att anlita en seriös städfirma som levererar suveräna tjänster till dig som kund alltid till bra pris och med städgaranti samt kvalitet. Vi jobbar 7 /24/365 för att kunna leverera våra kunder våra tjänster. Vi kan leverera dig det mesta och ibland behöver du kanske skräddarsy efter dina specifika behov flera olika tjänster såsom exempelvis flytthjälp kombinerad med flyttstädning etc. Våra tjänster kan du läsa om här

Vi finns med dig som kund hela vägen och du kan alltid känna att du är välkommen till oss med dina frågor, och förvänta dig ett snabbt svar. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och ett stort kundfokus där vi med stolthet lämnar ett väl utfört arbete.

Från Kiruna i norr till Malmö i söder är detta städföretag inriktat på flyttstädning. Vår mest populära tjänst är flyttstädning, men vi försöker alltid att tillfredsställa våra kunders reservationer om hela konceptet, inklusive kombinationen av flytt och städning. Våra priser är mycket bra, men tack vare Rutavdraget förblir dessa priser till förmån för våra kunder. Om det tar timmar att flytta dina hushållsartiklar och packa dina saker, har du i slutändan inte tid eller energi kvar att leverera ditt hem och städa det. Tveka inte att lägga ut denna tunga och tidskrävande uppgift på ett garanterat städföretag. På så sätt får du tid att slappna av och bekanta dig med ditt nya hem efter den uppslitande flyttprocessen.

 

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom några minuter!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se