Flyttstadning Sodermalm bra pris goda garantier

Södermalms städfirma utför suveräna flyttstädningar

Södermalms städfirma utför suveräna flyttstädningar. Nu är det bara dagar från jul, och ett nytt år men du som kund kanske är på väg att flytta mitt i allt detta. Då kan det vara skönt att anlita proffs. Vårt företag vill inget hellre än att få leverera dig en ypperlig flyttstädning men till bra pris, och med goda garantier. Vi jobbar veckans alla 7 dagar, och ger dig en offert inom några minuter. Ser inga problem utan löser önskat städdatum utan problem med vår kompetenta städpersonal som alla har lång branschvana.

Du som kund är värd att få sjunka ned i din sköna soffa och få njuta av att umgås med nära och kära i ditt nya hem. Vi ger även 7 dagars städgaranti så att du kan lämna över nycklarna till den som ska flytta in i ditt gamla hem, och få känna samma lugn, och ro i att få sjunka ned i sin soffa med fötterna på bordet, och en kopp kaffe i handen.

Har du frågor så är vi alltid tillgängliga och stöttar dig genom allt från offert – bokning – utförd tjänst, inga frågor är vare sig för stora, eller små utan vi har tid för dig, och dina funderingar. Ibland kanske man även behöver hjälp med att flytta sitt bohag från en adress till en annan, och då kanske du önskar ett helhetskoncept, ja visst bistår vi även dig med och vi skräddarsyr efter dina behov, du kan läsa mer om våra tjänster här

Välja städfirma

Vi är ett 24-timmars akutstädningsföretag som erbjuder våra tjänster när du vill. Även en flytt är ett stort och mycket tidskrävande projekt, och det finns städning som måste göras även efter flytten, och uppackningen. Packningen, städningen och i slutändan själva flytten måste organiseras. Ju mer stress du kan eliminera, och minimera under processen. Desto smidigare kommer det att gå. Du kan också överlåta de brådskande uppgifterna till oss. Du får mer tid att fokusera på ditt nya hem i stället för att moppa golv och kök. Våra rikstäckande städtjänster är så populära att våra kunder kan ringa oss när som helst på dygnet.

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom några minuter!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se